2777
2789
عنوان

کیا تو خونه ارایش میکنید؟

944 بازدید | 58 پست

وقتی هیچ کس نیست شوهرتون هم نیست ارایش میکنید؟

من جدیدا عادت کردم صبا که پامیشم ارایش میکنم

میترسم پوستم خراب شه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه رژلب و کرم مرطوب کننده و مداد چشم رو دارم + عطر و‌موهامم صاف میکنم 

فقط همین

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

فقط وقتی شوهرم خونس وقتی نیست نمیکنم یکم استراحت میدم به پوستم 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

خب قبلش مرطوب کننده بزن چیزی ام نمیشه

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

من آرایش تو خونم 

ریمل و رژ و رژگونه هستش بجای رژ لبلو میزنم 

وقتایی هم ک نامزدم بیاد خونمون این آرایش رو دارم در غیر اونصورت آرایش نمیکنم تو خونه 

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️