2821
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بیشعوره😐

26 بازدید | 11 پست

بیاین براتون بگم فقط توروخدااا بگین چیکار کنم

اقا من یک زنداداش دارم که زن داداش بزرگمه پنج شیش سالی هست که عروس ماعه ما خونمون تو روستا بابام برای داداشم تو شهر خونه خریده برای داداشم و زنش اونا اونجا زندگی میکنن خلاصه این از وقتی عروس ما شد خیلیییی دماغش بالا بود خدا شاهده داداش من هزار برابر از این عروس هم خوش قیافه تر خوش قد و بالا پولم که داره ولی این دختر تو این مواردی که گفتم صفر این و من میگم حتی تا در و همسایه هم گفته بودن حالا اینا به کنار اینا همش قسمت بوده این زنداداش من تا قبل بچه دار شدن که الان برادر زادم دوسالش خونه ما میومد یه کارایی میکرد یه تیکه ظرفی بشوره خیلیی کم ولی از وقتی پسرش اومده میاد خونه ما دست به سیاه و سفید نمیزنه شام میخوره سریع پسرش و برمیداره به بهانه های مختلف میبره اتاق همه کارارو که کردیم برمیگرده😑😑😑😑😑ادامش و چون زیاده پایین مینویسم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا من یه زنداداش کوچیکتر هم دارم که سه سالی هست تو عقده این طفلک هر وقت میاد خونه ما همه ظرفارو میشوره منم که تو عقدم هنوز خونه بابامم وقتی داداشم میخواد بیاد خونمون یا در حال خونه تمیز کردنم یا اشپزی کردن یا ظرف شستن اون زنداداش کوچیکه قبلا خیلی کمک میکرد ولی الان وقتی میبینه این بزرگه دست به سیاه و سفید نمیرنه اونم سریع ظرفارو میشوره میره میشینه بخدا انقدر حرص میخورم چقدر یک ادم میتونه نفهم احمق بیشور باشع خدا لعنتش کنه خیر سرش لیسانسم داره بیشور عوضی فقط میخوره میخوابه میره

بهدخاطر اینکه خونه شما کار نمیکنه بی شعوره؟عجبشماهم خونش رفتید کار نکن

اتفاقا ما میریم خونش برا اینکه یه شام درست کل ظرفاش و میشوریم اونم میره دنبال کاراش یه کلمه میگه حالا باشه و میره بخدا که شعورم نمیزاره ببینم میزبان غذا درست کرده حالا من بخورم و برم ولی این خیلی نفهمه وقتی میاد خونه ما حس کلفت بودن بهم دست میده برای این عفریته خانم😒

جاری منم بعد ده سال زندگی مثل تازه عروسای امروزی رفتار میکنه قبلا با هم کمک مادر شوهرم بودیم

از وقتی مادرش اومد شهر ما دیگه سررشام میاد بعد شامم زود میره خونه مادرش مادر شوهرم میگه حداقل بزار پسرم یکساعتی بمونه میگه مادرم تنهاس

در حالی ک آخر هفته ها دو روز حتما باید پیش مادرش باشه

شانسم داره بازم مادر شوهرم هواشو داره چون برادر شوهرم خیلی تاکید داره هوای زنشو داشته باشن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

از کسایی که هیچی نیستن و بعد ازدواج فاز ملکه برمیدارن متنفرم

اوووف انقد حرسم میگیره از این عوضی از وقتی میاد خونه ما فقط میشینه یه گوشه یا سرش تو گوشی یا دنبال بچش یا داره با تلفن صحبت میکنه

حالا من یه زنداداش کوچیکتر هم دارم که سه سالی هست تو عقده این طفلک هر وقت میاد خونه ما همه ظرفارو می ...

سواد شعور نمیاره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من خونه بابام ماشین ظرفشویی داشتیم خونه خودمم ظرفشویی دارم میرم مهمانی کمک ظرف میکنم

حالا بدبختی اینجاس انقد عفریتس این زنداداشم چند بار با مامان و بابام سر چیزای مختلف بحث کرده حالا انقد مامانم ازش میترسه و حساب میبره که اونم بخواد کاری کنه مامانم نمیزاره چند شب پیش داشتن میومدن خونمون به مامانم گفتم بخدا امشب بشینه خودم پا میشم میرم بالاسرش میگم بیا کمک کن مامانمم از ترسش گفت لازم نکرده خودم میشورم و واقعا هم همینطور شد مامانم شست اونم شامش و خورد بدون اینکه یه بشقاب برداره رفت اتاق

حالا عروس شما خوبه

عروس ما بدون دلخوری قطع رابطه کرد برادرم سه ساله ازدواج کرده

ما حتی یکبار خونه برادرمون ندیدیم اصلا ندیدیم برادرم جهیزیه چی خرید چه مدلی خرید

یادمه اولین عیدش نیومد خونمون مامان ببینه ولی گلایه نکردیم

باور کن حتی تو بهش نگفته بودیم فکر کنم چون زندگیش با شوهر قبلیش بعد هفت هشت سالی به خاطر مادرشوهر پاشید

بدبین شده بود

اتفاقا ما میریم خونش برا اینکه یه شام درست کل ظرفاش و میشوریم اونم میره دنبال کاراش یه کلمه میگه حال ...

عزیزم شماهم خونش کار نکن

من مادرشوهرم و خواهرشوهرم میان خونمون به هیچ عنوان کار نمیکنن

شماهم برلدر زادتو بردار برو باهاش سرگرم شو یا بشین

2825
2823
2791
2779
2792