2821
2789
عنوان

کباب تابه ای کی بلده بهم یاد بده

67 بازدید | 10 پست

میخوام واسه سحری درست کنم

ولی تا حالا نپختم بلد نیستم

برای سه نفر چقدر چرخکرده نیازه؟

و اینکه کلا طرز تهیه ش چطوریه

ممنون میشم یادم بدین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اندازه هاشونو بلد نیستم چشمی میزنم ولی یکم سیب زمینی و پیازباید رنده کنی بزنی و آب پیازو حتما بگیر اول و نگهدار بعدش هم نمک و آرد بزن بزار بپزه موقع پخت هم اون آب پیازو بریز

منم اتعاقا گذاشتم یخش باز بشه درست کردم ..حداقل ۴۰۰ گرم یا نیم کیلو چرخکرده میخواد ..یدونه پیاز بزرگ رو ازطرف ریز رنده میکنی با چرخکرده ها مخلوط میکنی و نمک و فلفل .داخل تابه نچسب روغن کم بریز بعد هم میتونی مثل کتلت یکی یکی درست کنی هم اینکه کامل پهنش کنی داخل تابه

این روشی ک من میگم درست کن خیلی خوشمزه میشه

گوشت چرخی برای سه نفر اندازه مشتت بردار بعد پیاز رنده کن اب پیازو بگیر بزار کنار اخر سر لازمش دارم پیازو به گوشت اضافه کن بعد ادویه و نمک فلفل بزن قشنگ ورز بده و قلقلی درست کن

توروغن سرخ کن حرارت کم سرخ که شدن توهمون روغن اگه زیاذ زیختی کم کن روغنشو بعد یکم رب بزن بعد نصف لیوان اب اضافه کن اب پیازم اضافه من بزار ی ربع بجوشن که گوشت کامل مغز پخت بشه اینجوری خیلیییی خوشمزس سیب زمینی هم براش سرخ کن نوش جان عزیزم اگه میشه موقع سحری و افطار منو خیلی دعاکن دعاکن زندگیم درست شه ایشالاشمام به هرچی میخوای برسی

2825
2823
2791
2779
2792