2821
2789
عنوان

حتما باید مشکی بپوشم ایا

92 بازدید | 7 پست

مراسم خاکسپاری و سوم و هفت یه جوونی هست میخوام برم اصلا مشکی ندارم..امسال نمیدونم چرا مشکی نخریدم.طوسی روشن دارم سبز روشن🫥

چرا یکی بهم نگفت مشکی بخر نیاز میشه.خودم چرا به فکرم نرسید

از کسی قرض بگیرم چی؟از کسی ک مثلا خودش هفته پیش ازم لباس قرض گرفته برای عروسی...

میتونم بخرم ولی دوست ندارم با عجله چیزس بگیرم ک بعدا پشیمون شم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

همون طوسی روشنو با شال مشکی و شلوار مشکی بپوش اوکیه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکی یا سورمه ای طوسی روشن زشته

هیچکدوم رو ندارم انقدر ک شوهرم گفت روشن بگیر روشن بگیر...منم خیلی از لباسای پارسال رو دادم بیرون یه مشکی هم از پارسال داشتم دادم رفت

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

2825
2823
2791
2779
2792