2777
2789
عنوان

دلم گرفته بدجووووور

104 بازدید | 13 پست

بچه ها اقامون میخواست بره خونه مادرش برای کاررانندگی‌اینا من گفتم من نمیام تو برا کارمیری من نمیام روزم خراب میشه و زشته مزاحم بشم فکر کردم شوخی میکنه و نمیره اخه همیشه بهم میگف میرم میرفت بیرون بعد نیم ساعتی و ایناها میومد باهم میرفتیم حالا رفته واقعا خونه مامانش منم پنجشنبه ها بااقامون میرفتیم خونه مامانم مامانم عصری زنگ زد گفت میاین گفتم نه میخواد اقامون بره خونه مامانش نمیایم حالا از یهطرف تنها تو خونه هستم و روم نمیشه به مامانمم بگم شوهرم تنها رفته از یه طرف دلم گرفته که چرا واقعنی تنها رفت صبر نکرد باای که میدونست یکم بگزره باهاش میرم .دیگه حس افطاری درست کردن هم ندارم ای خدااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب انقد ناز نکن،الان هم پاشو افطاری درست کن،یا برو خونه مامانت 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

خب چرا هر هفته تو و شوهرت خونه مامانت میرفتین اما یه هفته حالا شوهرت خواست بره خونه مامانش باید باهاش میرفتی به هر شکلی بود

حق با همسرته

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
واسه چه چیزلیی ناراحت میشی خودت برو خونه مامانت بگو همسرم کار داشت چرا تعارف داری

اخه میدونن تنها نمیره بعد منم له مامانم گفتم اقامون میره اون فکرکرد منم میرم دیکه منم هیچی نکفتم 

خب چرا هر هفته تو و شوهرت خونه مامانت میرفتین اما یه هفته حالا شوهرت خواست بره خونه مامانش ...

اخه خانواده ی شوهرم خیلی خوششون نمیاد مهمون وندروزبمونه اقای ماهم میخواس من بمونم اون خودش بره رانندکی منم نرفتم 

اخه خانواده ی شوهرم خیلی خوششون نمیاد مهمون وندروزبمونه اقای ماهم میخواس من بمونم اون خودش بره رانند ...

شما که مهمون نیستین بچه اون خونه ایین

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️