2821
2789
عنوان

مشکلات دوران بارداری

258 بازدید | 42 پست

سلام مادرهای عزیز،لطفا تجربیات تون رو در مورد مشکلات دوران بارداری و راه حلهایی که داشتید تو این تاپیک به اشتراک بزارید ،تا ایشالا تا آخر بارداری بتونیم این دوران پر زحمت و استرس رو به پایان برسونیم

معمولا حالت تهوع از گشنگی میاد و توی بارداری به جای احساس گشنگی،احساس تهوع میگیری تا میتونی یه لقمه بالاسرت بذار و هر دو سه ساعت بخور که کمتر تهوع اذیتت کنه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۴ هفته هستم و تا امروز به خاطر تهوع و مشکلات بی اشتهایی و اینکه از هر بویی بدم میومد خیلی اذیت شدم ،هنوز هم اینطور هستم اما خیلی کمتر شده و رو به بهبود هست

من ماه آخرم..تا پنج ماهگی حالت تهوع داشتم نمیدونم چرا از امروز باز شروع شده😞

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

حالت تحوع که تاپنج ماهگی بودتقریباراه حلیم نداشت ازبوی ادکلن متنفر بودم الان ۲۷هفته هستم هنوزدارمش ا ...

واقعا سخته ،از تمام بوها بدم میاد حتی از بوی خودم ،با این شرایط همش میرم رو بالشی و رو ملافه ها و لباسها رو میشورم ،بوی مایع پرسیل که قبلا لباسها رو میشستم افتضاح بود ،مشکین شوی میزنم که بو نداره

به سلامتی ایشالا ،شاید استرس داری ،چون استرس تهوع رو بدتر میکنه

ممنون..استرس که دارم ولی اون قدر شدید نیست که بخواد این طوریم کنه..خیلی گشنه م بود و ضعف کرده بودم تا اولین لقمه روخوردم حالت تهوعم شروع شد.. امیدوارم ادامه دار نباشه فقط..اون پنج ماه اول خیلی اذیت شدم..هنوزم یه سری چیزا رو نمیتونم ببینم یا بخورم مخصوصا پیاز داغ...

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

معمولا حالت تهوع از گشنگی میاد و توی بارداری به جای احساس گشنگی،احساس تهوع میگیری تا میتونی یه لقمه ...

وقتی یه چیز میخورم قسمت مری ام سنگین میشه ،اولها نون خشک میخورم صبحها و بعدش دیدم حالت خمیری میشه تو گلو و معده ام و گیر میکنه و اذیتم میکنه

ممنون..استرس که دارم ولی اون قدر شدید نیست که بخواد این طوریم کنه..خیلی گشنه م بود و ضعف کرده بودم ت ...

خیلی حالت بدی هست ،من که اصلا وزن اضافه نکردم ،من کباب و بوی کباب که دیگه اصلا واسم قابل تحمل نیست ،البته از همه بوها بدم میاد ،تند تند لباسهای خودمم عوض میکنم

خیلی حالت بدی هست ،من که اصلا وزن اضافه نکردم ،من کباب و بوی کباب که دیگه اصلا واسم قابل تحمل نیست ، ...

واقعا درک میکنم و فقط باید دوره ش طی بشه وگرنه هیچی فایده نداره..قرص و اینا هم به نظرم به بعضیا میسازه به بعضیا نه..من کلا ترجیح دادم قرص استفاده نکنم برای حالت تهوع..

2825
2823
2791
2779
2792