2821
2789
عنوان

دلم میخواد خفه کنم خودمووووو😖

51 بازدید | 3 پست

از این که برنامه ریزی میکنم که انجام بدم ولی هیچی به هیچی ، بخدا اونقدر هم سخت نیس ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنم 😭

کاش یکی بود میزد تو سر من که انجام بدم

منم اینطوریم

۱۲ سال دانش آموز بودم ۱ سال پشت کنکور ۴ سال دانشگاه، ولی هیچوقت نتونستم درست برنامه ریزی کنم بخونم

فقط تابستون یه مدت مشاور گرفتم روزی ۵ ۶ ساعت میخوندم، ببین برا من خیلی بود چون من همون موقع کنکورم به زور روزی ۳ ساعت میخوندم

باز اول مهر شد رفتم سر کار و درسو ول کردم

ولی طبق تجربه ام میگم عامل اصلی درس نخوندن من یکی قدمهای بزرگ برداشتن و دیگه گوشی بود، باید از روزی ۱ یا ۲ ساعت شروع کنی و کم کم ببریش بالا، و گوشی رو بده خانواده ات قفل کنن که نری تو سایتها، خصوصا اینستا که ته نداره

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینطوریم۱۲ سال دانش آموز بودم ۱ سال پشت کنکور ۴ سال دانشگاه، ولی هیچوقت نتونستم درست برنامه ریزی ...

من مشکلم درسی نیست فعلا ، نمیدونم چرا تا وقتی که تو ذهنمه انجام میدم ولی بنویسم دیگه هیچی .

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792