2821
2789
عنوان

سه تا گوشواره گذاشتم

294 بازدید | 20 پست

تو کشو بجز منو دخترم کسی نیومده تواتاق حالا هرچی بهش میگم بده میگ دست من نیست

چ ترفندی بزنم تا بیارع بذاره سرجاش

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر من چهار سالشه یه چیزی یه جا میزاره یادش میره بعدا اونو بخواد گریه کو فلان چیزم من باید دوساعت د ...

این از تو کشو برداشته .... سابقه هم داره چیزی ک بخواد رو برمیداره

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

دختر من چهار سالشه یه چیزی یه جا میزاره یادش میره بعدا اونو بخواد گریه کو فلان چیزم من باید دوساعت د ...

وای دقیقا پسر من اینجوری دیوونم کرده یه چیزی رو قایم میکنه یادش میره میگه تو قایمش کردی زود باش بده گریه و زاری میکنه میرینه اعصابم منم دوساعت میگردم ببینم تو کدوم سوراخی قایم کرده😣

وای دقیقا پسر من اینجوری دیوونم کرده یه چیزی رو قایم میکنه یادش میره میگه تو قایمش کردی زود باش بده ...

وای پس طبیعیه من خیلی نگرانش بودم چرا اینجوریه

خیلی ماشاالله باهوشه از دوسالگی کلی شعر حفظ کرده .یه وقتایی یه چیزی تعریف میکنه من میمونم این واسه دوسال پیشه چجوری یادته

وای دقیقا پسر من اینجوری دیوونم کرده یه چیزی رو قایم میکنه یادش میره میگه تو قایمش کردی زود باش بده ...

دیروز یه گوشی قایم کرده حالا خوبه ازش زیاد استفاده نمیشد میگم کجا گذاشتی میگه نمیدونم من بر نداشتم .یه انگشتر داره یوقتایی میکنه دستش باز درمیاره میزاره جایی بعد بخواد کلی گریه من برش نداشتم بده بهم. یاد دادم رو میز بزار یادت نره .میره یه چیزی قایم کنه یواشکی دنبالش میرم ببینم کجا میزاره واسه پیدا کردنش اذیت نشمicon

وای پس طبیعیه من خیلی نگرانش بودم چرا اینجوریه خیلی ماشاالله باهوشه از دوسالگی کلی شعر حفظ کرده .یه ...

اگه برا تو هم اینجوری پس حتما طبیعی، ولی دخترم اینجوری نبود تا حالا مثل این نکرده بود ،ماشالله خدا حفظش کنه دخترت رو ،آره پسر منم شعرارو آهنگارو حفظ میکنه ،یه آهنگ ترکیه ای حفظ کرده نمیدونه چی میگه ها ولی حفظه😂

2825
2823
2791
2779
2792