2821
2789
عنوان

این پیچ کلاهبرداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 115 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور

ی کاربری تاپیک زد اطلاع داد ، خیلیا کامنت گذاشتن گفتن فیک بود و اصن چیزی به دستشون نرسیده

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

اخه استارتر ادم از اینستا دندون پلاستیکی سفارش میده؟؟

قبول کن خودتم اشتباه کردی دیگ

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

از کجا میدونی کلاهبرداره چه کار کرده؟

تاپیکم رو بخون کامل توضیح دادم

استوری میذاره ولی جواب منو نمیده

با احترام، برای آخرین بار درخواست بازگشت مبلغ پرداختی رو دارم.

در غیر اینصورت، ناچارم موضوع رو از طریق پلیس فتا و بانک پیگیری کنم.

تمام مستندات و شمارهکارت شما ثبت شده.

لطفاً تا پایان امروز مبلغ را برگردانید.

اینم به عنوان پیام آخر فرستادم و اصلا انگار نه انگار

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
وای منننننن من دیروز سفارش دادم 😭😭 گفته تا یکشنبه برات کد رهگیری میاد وااااای بد بخت شدم

🥺

حالا شایدم اومد؟؟

یکی از کاربرا تاپیک زد اطلاع داد ، خیلیا اومدن گفتن براشون چیزی ارسال نشده......

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

اخه استارتر ادم از اینستا دندون پلاستیکی سفارش میده؟؟قبول کن خودتم اشتباه کردی دیگ

حماقت من بود اره

اشتباه کردم که هایلایت های رضایت و تعداد فالوور های بالاشون رو دیدم اعتماد کردم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها پربازدیدش کنید

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

2825
2823
2791
2779
2792