2777
2789
عنوان

تل گیری یابندی

| مشاهده متن کامل بحث + 106685 بازدید | 95 پست
سلام پاریس جون خیلی وقته نبودی خوبی حاملگیت خوب پیش میره؟شکر خدا چیزی نمونده دیگه

سلام گلم خوبیم ما مرسی😊😊😍

اره دوماه دیگه دخملی میاد😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خودمو زیاد بردن بچگیم.خوب شدم😁 الان که اصلا نیست بخوام کاری هم کنم

منم خانواده شوهرم خییلی قبول دارن همیشه هم خوب میشن اما من خودم تابه حال نرفتم

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج
تل گیرا هستن هنوزم

تو کرج ندیدم اصلا. مارو هِلِک هلک سمت شادشهر میبرد بابام بچه که بودم خودمونم تهران بودیم.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

میگن وقتی اون تخمه یاهرچی زیاد بمونه فاسد میشه باعث عفونت میشه

اره دیگه عفونت میکنه به نطرم تل گیر نباید بادست دربیاره چون اون قسمت جاباز میکنه همش عذاگیر میکنه باید فوت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تل گیرا هستن هنوزم

تو مشهد که خیلیه...اینکه امروز رفتیم که خیلی باکلاس بود مطب داشت حتی کارت خوانم داشتن😂

منم تا چند سال پیش اصلا نمیدونستم چیه .یه بار پسرم مریض شد تبش پایین نمیومد ۳ بار بردمش دکتر ولی خوب نمیشد .آخرش مادر شوهرم گفت بریم پیش اینا .از سر ناچاری بردم تا از خونه اون خانمه برسیم خونه تب پسرم اومد پایین 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من نمک زدم تواب ..آبلیمو بهتره ؟؟؟تابه حال نشنیده بودم

من خودم تب بالا داشتم همینجا خانومای نی نی سایتی گفتن بهم عالی بود کامل تبم رو برد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم خانواده شوهرم خییلی قبول دارن همیشه هم خوب میشن اما من خودم تابه حال نرفتم

حالا الان خانواده شوهرت میگن چرک خشکن بده خوب میشه بعد شما چرک خشکنی که دکتر برای عفونت گلو داده میدی خوب میشه بعد فکر میکنی تل گیر خوبش کرده نه دکتر😅😐😐

من که اعتقاد ندارم

اخه من یه مواردی رو دیدم که اعتقادم بهش یکم قوی تر شده😁😁

اره دیگه عفونت میکنه به نطرم تل گیر نباید بادست دربیاره چون اون قسمت جاباز میکنه همش عذاگیر میکنه با ...

این خانومم فوت کرد ولی دستش تودهن بچه بود مغزتخمه اومد تودستش

ان شااله بسلامتی و قدمش پرخیر وبرکت باشه

فداتشم مهربون😘😘