2777
2789
عنوان

تل گیری یابندی

| مشاهده متن کامل بحث + 106688 بازدید | 95 پست
اخه من یه مواردی رو دیدم که اعتقادم بهش یکم قوی تر شده😁😁

چی بوده؟بگو منم بدونم شایدانقد اعصابم خوردنشه وقتی شوهرم میگه بچرو ببریم بندی😞

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اعتقاد داشتن نداره که یه توضیح علمی داره یه حفره تو گلوئه که غذا یا چیزی میپره اونجا گیر کنه باعث عفونت میشه که گاهن تب و اسهال و بدبوئی دهن میاره و تل گیرا دفعش میکن که البته هرکسی بلد نیست و تو این کارم تخلف زیاده اگه واقعیت نداشت هیچوقت یه دکتر پیشنهاد نمیداد

حالا الان خانواده شوهرت میگن چرک خشکن بده خوب میشه بعد شما چرک خشکنی که دکتر برای عفونت گلو داده مید ...

وااای دقیقاهمینه ..نکنه توخانواده شوهرمن؟؟؟؟😂😂

چی بوده؟بگو منم بدونم شایدانقد اعصابم خوردنشه وقتی شوهرم میگه بچرو ببریم بندی😞

از پسرعموم کلا قطع امید کرده بودن بیمارستانا. دیگه بستری هم نمیکردنش میگفتن مننژیت شدید گرفته.اینا هم اوردن خونه ولی جهنم بود زندگیشون.گذاشته بودنش وسط که بمیره😁مامانم گفت حالا یه تل گیرم ببریدش ضرر نداره.بردن یارو هسته گوجه سبز با تخم هندونه سبز شده دراورد.یه روزم نکشید که خوب شد کامل.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها اعتقاد داشتن نداره که یه توضیح علمی داره یه حفره تو گلوئه که غذا یا چیزی میپره اونجا گیر کنه ...

آخه من هروقت پسرمو بردم آخرم باداروی دکتر خوب شد...😕

آخه من هروقت پسرمو بردم آخرم باداروی دکتر خوب شد...😕

خب شاید تل نبوده بچه که مریض شد نمیشه گفت که حتما تله،اگه با دکتر خوب نشد و طولانی شد ممکنه باشه درضمن گفتم هرکسی وارد به تلگیری نیست پیش ادم مطمئن باید برد

از پسرعموم کلا قطع امید کرده بودن بیمارستانا. دیگه بستری هم نمیکردنش میگفتن مننژیت شدید گرفته.اینا ه ...

میدونی انقدکه خانواده شوهرم براهرچی میرن بندی دیگه آلرژی گرفتم...سرش درمیکنه بندی.پاش درد میکنه بندی .دلش درد میکنه بندی.اسهاله بندی.کی ؟بندی.کجا؟بندی...😩😩😩😩😩

یه بار پسر من تب کرده بود شوهرم گیر داد بردیم تل گیر گفت تل شده دو تا از دهنش درآورد  ولی خوب ...

دقیقا ازاین موردا منم زیاد داشتم ...ولی باز دفه بد که مریض میشه میگه اول بریم بندی...تواون شرایطم آدم فقط دوس داره بچش خوب بشه هیچی دیگه مهم نیس‌...

بله درسته ان شااله کوچولوی شمام زود خوب بشه

ممنون عزیزم🌹🌹فعلا که قطره دادم تبش اومد پایین خوابید انشاالله بیداربشه حال خوب شده باشه😞

بله درسته ان شااله کوچولوی شمام زود خوب بشه

الان براش دماسنج گذاشتم از این زیربغلیا دماش۳۸بود.خیلی بالاست؟؟؟؟😭😭😭