2777
2789
عنوان

تل گیری یابندی

| مشاهده متن کامل بحث + 106685 بازدید | 95 پست
هنوز یک ساعت گذشته ولی هنوز تبش قط نشده وناله میکنه😓😓

پاشویه اش کن تو آب پاشویه ابلیمو بریز یکم پاهاش رو تو اون آب نگه دار تا تبش پایین بیاد مثل آب رو آتیشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
خب بعضی تل گیرا با ماساژ گلو دفع میکنن اونا بهترن من یه بار به توصیه دکتر بردم خوب شد

نه این خانمانگشت میکنه تودهن وازراه بینی فوت میکنه اشغال میادتو دستش که جلو دهنه

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اعتقاد ندارم برم اما پسر داییم آلوچه گیر کرده بود تو گلوش دکتر میخواست جراحی کنه خیلی رفته بود پایین یه خانومی برداشت خیلی سخت ولی با فوتو انگشت نه با مکش لبشو میذاره رو لب بچه میک میزنه یه مکش محکم

والا مارو که هروقت میبردن تل گیر خوب میشدیم.نمیدونم دیگه ...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

پاشویه اش کن تو آب پاشویه ابلیمو بریز یکم پاهاش رو تو اون آب نگه دار تا تبش پایین بیاد مثل آب رو آتی ...

من نمک زدم تواب ..آبلیمو بهتره ؟؟؟تابه حال نشنیده بودم

حالا دیشب پسرم تب کرد بردیمش دکتر گفت گلو ولوزه اش چرکی شده.خانواده شوهرم بااصرار بردنش پیش بندی گفت ...

والا من دوساعت ديگه ميخوام برم دخترمو ببرم خيلي اعتقاد دارم دختر اولم شش ماهه بود كلي دكتر بردم خوب نشد اخر بردم پيش تلگير غضروف مرغ دراورد دخترم بعد دوساعت خوب شد الان اين دومي هم دارم ميبرم

پاریس الکیه اینا یاد نگیری

اخه خودمو زیاد بردن بچگیم.خوب شدم😁

الان که اصلا نیست بخوام کاری هم کنم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین دکترها قبول ندارن این کار رو به جاش چرک خشک کن تجویز میکنن که خیلی طول میکشه واب بدن بچه رو میک ...

میگن وقتی اون تخمه یاهرچی زیاد بمونه فاسد میشه باعث عفونت میشه