2777
2789
عنوان

تل گیری یابندی

105160 بازدید | 95 پست

سلام خانوما شمابه بندی یاتلگیری اعتقاددارید؟؟؟

بندی(راه بین دهان وبینی که گاهی اوقات تکه های بزرگ غذا یامغزیجات توش گیرمیکنن و باعث عفونت میشه)

این راه توسط طب سنتی تایید شده ولی من اصلا نمی تونم کناربیام آخه خیلی غیربهداشتیه طرف انگشت میکنه تودهنت وفوت میکنه توبینی تااون آشغال دربیاد...فوت یه آدم غریبه برا دهان بچه خدایی کثیفه😫😱😲😲😲

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

حالا دیشب پسرم تب کرد بردیمش دکتر گفت گلو ولوزه اش چرکی شده.خانواده شوهرم بااصرار بردنش پیش بندی گفتن مغزتخمه بند بوده😟😟😟😟

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره میشنوم!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
حالا دیشب پسرم تب کرد بردیمش دکتر گفت گلو ولوزه اش چرکی شده.خانواده شوهرم بااصرار بردنش پیش بندی گفت ...

خوب شد حالا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من تا چند سال قبل نه شنیده بودم و نه میدونستم چیه

ولی یه بنده خدایی 

خیلی تعریف میکرد

ک سرفه های بچه خوب شده و ...

ولی من شخصا تجربه ندارم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

داداشم این مشکلو داشت طرف ما ی حاج خانومه ساداتی هست که اینکارو میکنه ولی فوت نمیکنه انگشت میکنه اشغالو میاره بیرون

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما ترکیم بهش میگن چوپچی نمیدونم واقعیه یا نه ولی من دیدم هسته خرما دراومده یعنی واقعا ازاونجا دراومده یا خودش الکی یجوری نشون داده؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
حالا دیشب پسرم تب کرد بردیمش دکتر گفت گلو ولوزه اش چرکی شده.خانواده شوهرم بااصرار بردنش پیش بندی گفت ...

ببین دکترها قبول ندارن این کار رو به جاش چرک خشک کن تجویز میکنن که خیلی طول میکشه واب بدن بچه رو میکشه کلا

تل گیری هم به شرطی خوبه که بادست نباشه بعصیا باهمون فوت کردن درستش میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ما ترکیم بهش میگن چوپچی نمیدونم واقعیه یا نه ولی من دیدم هسته خرما دراومده یعنی واقعا ازاونجا دراومد ...

ماهم شک داشتیم داییم پزشکه گفت من باید بیام اومد با دقتم همه چیزو نگاه کرد از گلو دراورده بود بنده خدا😩

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴