2821
2789

من جایی فروشنده هستم ، روزی ۱۲،۱۳ساعت کار میکنم 😕

۱ساعت پیش یه مشتری اومد ،خیلی اذیتم کرد بالای ۴۰تا طرح مختلف و پرو کرد ،از مانتو ،تونیک، پیراهن ،شومیز ،کل قفسه و مغازه رو بهم ریخت 💔😭 ۲ساعت تموم سر پا بودم و تا میکردم 🥹 خیلی خیلی ناراحت شدم ، بدون خرید رفت و یه عالمه کار باز شده موند بود رو میز و حتی یه عذرخواهی خشک و خالی هم نکرد ،

من دیسک گردن و کمر گرفتم تو این کار ، و درد دارم ،

انشالله خیر نبینه هر کسی که اینجوری آدمو اذیت کنه💔

لطفاً خانوما اگه یکی دوتا پرو کردین و خوشتون نیومد ، اون فروشنده بدبخت و اذیت نکنید، رک بگین مرسی خوشم نیومد 🥹 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واخب باید پررو بزنه بنده خدا که ببینه به دلش میشینه یا نه. منم خودم فروشندگی کردم عزیزم اما این وظیف ...

اصلا قبول ندارم.

حتی خرید کردن هم عرف داره، تو میتونی نهایت ۴ تا ۵ دست پرو کنی، نه اینکه نصف مغازه رو برات بیاره بپوشی.

خدایی چه رویی دارن

من اصلا روم نمیشه

خب قبل پرو ببینه خوشش میاد یا نه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بعضیا بخدا خود خرن

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بله قبلا سابقهٔ فروشندگی پاره وقت داشتم

شما پاره وقتی من ۱۲،۱۳ساعت یه سره هستم ، و خود صاحبکارم میگه ،اینقدر باز نکن ، بازم من میگم عیب ندارد . من خودم هر وقت رفتم لباسی بخرم ، یا بدون پرو خریدم ، یا نهایتش ۲تا دونه پرو کردم ،همونارم برداشتم . حق ناسه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792