2777
2789
عنوان

مهریه

1 بازدید | 17 پست

دیشب خاستگاریم بود.منو پارتنرم عاشق همیم بعد کلی سختی ک خانواده هارو راضی کردیم.دیشب اومدن خاستگاریم

خانواده من بخاطر مشورت با بقیه تصمیم گرفتن مهریه منو خونه بزنن.

اقا داماد چون ازقبل اطلاعی نداشت با خانوادش صحبت کرده بود ک ۱۱۴تا سکه بزنن چون خانوادش گفته بودن ما رسم داریم ۱۴تا میزنیم ولی پارتنرم راضیشون کرده بودبخاطر من۱۱۴تا بزنن.ولی دیشب ب توافق نرسیدن

خانواده من پاشونو کردن تو ی کفش ک مهریه خونه باشه.اوناهم میکن ما توان مالیمون نمیرسه ..چکار کنم😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونا به ۱۱۴سکه راضی شدن.خانواده من راضی نیستن و میگن خونه بزنن به نامت

وا سکه خوب بهتره و ارزش بالاتر

کم پیدا بشه خونه بزنن و از همون اول مهر رو بدن وضعیت مالی طرف چطوره ارزش خونه چقدره

وا سکه خوب بهتره و ارزش بالاتر کم پیدا بشه خونه بزنن و از همون اول مهر رو بدن وضعیت مالی طرف چطوره ا ...

اونا میگن ما اصلا رسم خونه به نام زدن سر مهریه نداریم..وضع مالیشون متوسطه.پدر داماد گف تو اینده خودت خونه بزن ب نام زنت ولی الان درتوان من نیس خونه بزنم پشت مهر،۱۱۴تا سکه رو پذیرفتن.ولی خانواده من میگن حتما باید خونه ۱۲۰متری بزنن ب نامت

اونا میگن ما اصلا رسم خونه به نام زدن سر مهریه نداریم..وضع مالیشون متوسطه.پدر داماد گف تو اینده خودت ...

من باشم برای دخترم همون ۱۱۴ سکه قبول میکنم کمتر کسی پیدا میشه مهر رو از همون اول بده من آپارتمان های زیادی دارم ولی حاضر نیستم هیچ کدوم رو از همون اول به اسم عروسم بزنم حق با طرف داماد هست صحبت کنید با خانواده تون

اگه نظر بابات اینجوری باشه کمتر کسی سراغت میاد و قبول میکنه همچین شرایطی

نظر بابای منم ۱۱۴تا سکه بود اولش..پدر بزرگم(پدر مامانم)گف حتما باید خونه بشه مهر

سراین نظر پدر مادر منم برگشت

نظر بابای منم ۱۱۴تا سکه بود اولش..پدر بزرگم(پدر مامانم)گف حتما باید خونه بشه مهرسراین نظر پدر مادر م ...

بعضی وقتا سنگ اندازی اطرافیان همه چی رو خراب میکنه میخوای زندگی کنی و نه معامله

اگه بقیه شرایط داماد خوبه صحبت کنید متقاعد بشن خدایی ۱۱۴ سکه هم خوبه

داماد واقعا عاشق منه خیلی برام جنگید تا تونست خانوادشو راضی کنه.ازنظر شرایط اقتصادی ام.شغلش مهندسه ماشین داره پدرش گف خونه ام من بهشون میدم برن زندگی کنن.پس انداز داره طلا داره همه اینارو ول کردن چسبیدن ب مهریه ک خونه باشه