2821
2789
عنوان

بنظرتون طلا بخرم

581 بازدید | 26 پست

امروز؟

میگن جنگ بشه میاد پایین

نمیدونم چه کنم

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره

چی اره

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

چنده الان؟؟

شده بیست تومن

چنده بیست هست فکرکنم نه ؟!

بخر تا پولت خرج نشده بنظرم خوبه

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

سکه بهتره

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
2825
2823
2791
2779
2792