saheliiiiii مدیر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 عنوان گردن درد کودک | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 50 پست سلام بچه هاردخترم ۱۱سالشه و امسال از مهر خیلی از گردن درد ناله میکنه مدام گردنشومیشکنهتب و حالت تهوع نداره اشتهاهاش سر جاشه و ۴۵کیلوعه مثلا دیروز عصر گفتم گردنم درد میکنه داروبده الان صبح میرفت مدرسه دوباره گفت پنجشنبه و چهارشنبه نخواست هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1404/12/02 | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناااااز70 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1694 بالش زیر سرشم باید کم حجم باشه که گردن بالاتر از بدن نباشه زیاد،وقتی از خواب بیدار میشه بیشتر درد داره؟ هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 اگه بچت نگاهش ب ردبرو باشه و گردنش زیاد اویزون ب پایین نباشه ،نباید درد بگیرهمسئله روحی، فشار روانی، ... نهفقط استرس درس که میگیره و بحث درس میاد بیشتر مینالهروزهای تعطیل کمتر میگه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 بالشش همون بالش سال ها پیششامسالذگردنشومیشکنه قولنجشو و از کردن درد میناله هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 بالش زیر سرشم باید کم حجم باشه که گردن بالاتر از بدن نباشه زیاد،وقتی از خواب بیدار میشه بیشتر درد دا ... نمیدونم اره فک کنم اما توی طول روز هم گاهی میگه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 11342 نمیدونمهمون بالش سال ها پیشش امسال اینجور میگه برادرزاده م تو ترامپولین.گردنش اسیب دید(شش سالش بود) تا مدتهاااااا گردن درد بود.دیگه اخریها میگفت نمیتونم دستمو بالا بیارم.بردنش دکتر ارتوپد.عکس گرفت.گفتن چیزی نیست!
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 از همونه پس قوز باعث گردن دردش شده اخه توی طول رپز هم میگه مثلا از من یاد گرفته قولنج گردن بشکنه امسالذقولنج میشکنه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 88364 نهفقط استرس درس که میگیره و بحث درس میاد بیشتر مینالهروزهای تعطیل کمتر میگه برای درس خواندنش باید میز تحریز بگیری زاویه دار باشه فشار کمتر میشه ب گردنب بچت ظهر از مدرسه اومد همراه با نهار ی ویتامین دی کپسولش بده خوب میشه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 برادرزاده م تو ترامپولین.گردنش اسیب دید(شش سالش بود) تا مدتهاااااا گردن درد بود.دیگه اخریها میگفت نم ... الان بهتره؟ چیکار مرد واین مثلا از دیروز دوتا ایبوپروفن خورده هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
الناااااز70 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1694 نمیدونم اره فک کنم اما توی طول روز هم گاهی میگه پس مطمعن باش بخاطر بالشش هست چون دختر منم یکی دوبار از خواب بیدارشدنی گردنش میگرفت درد میکرد بالشش رو درآوردم پشم شیشه رو کم کردم که صاف بشه راحت بخوابه هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 برای درس خواندنش باید میز تحریز بگیری زاویه دار باشه فشار کمتر میشه ب گردنب بچت ظهر از مدرسه اومد ه ... میز تحریر عوض کنم؟نگرانم میگم نکنه چیز جدی باشه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 88364 میز تحریر عوض کنم؟نگرانم میگم نکنه چیز جدی باشه نه عوص نکن اگه داره. چادری نیست بچت؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 پس مطمعن باش بخاطر بالشش هست چون دختر منم یکی دوبار از خواب بیدارشدنی گردنش میگرفت درد میکرد بالشش ر ... امتحان کنم ببینم یک بالش نازک تر از امروز بزارم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21166 نه عوص نکن اگه داره. چادری نیست بچت؟ نه چادری نیست هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
الناااااز70 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1694 امتحان کنم ببینم یک بالش نازک تر از امروز بزارم اره خیلی تاثیر داره چون ادم ۸ یا ۹ ساعت خوابه اگه بالش مناسب نباشه عضلات گردن میگیره هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞