2821
2789
عنوان

ازدواج تو سن پایین

461 بازدید | 30 پست

خیلی از ازدواج تو سن پایین بدم میاد

اما یکی از نزدیکان دختره سال دیگه دبیرستانش تموم میشه خاستگار براش اومده ب نظرم خیلی ب نفعشه اگه ازدواج کنه حالا چرا

پسره ۲۳،۲۴ سالس خونه ماشین کار زمین و باغ داره

شناسن تو محل همه خانواده و طایفشونو میشناسن فامیلم هستیم البته

بیش از اندازه با فرهنگن

بعد دختره پدرمادرش جدا شدن مادره ازدواج مجدد کرده

دختره ی روز خونه مادرشه ، ی روز خونه مادربزرگاش ،پدرشم ک اکثرا نیست خونه ام نداره هنوز با مادرش زندگی میکنه

ینی دختره جای ثابت برای زندگیش نداره

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

بعد گفتن برا درست و کارت تمام تلاشمونم میکنیم

ولی خو سنش کمه دیگه

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مثل قدیم نیست که

طرف ۱۸ سالگی ازدواج میکنه در کنار همسرش دانشگاهشو میره حتی تا دکتری، استخدام میشه، شغلشو داره و سرکار میره

هیچ ایرادی که نداره هیچ تازه عالی هم هست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حسود حسود

ها؟؟؟؟؟؟

دختره ی جورایی دختر خودم حساب میشه از بچگیش کنار خودم بوده نگرانشم فقط خودم دوتا بچه دارم

الان مثل قدیم نیست کهطرف ۱۸ سالگی ازدواج میکنه در کنار همسرش دانشگاهشو میره حتی تا دکتری، استخدام می ...

منم همینو میگم ، کنار اونا خیلی خوب میتونه پیشرفت کنه

چون من ی جورایی این جریانو اوکی کردم نگرانم یکم

الهی خوشبخت بشه

آمین

خیلی دختر خوبیه

خب مبارکهخدا از جای دیگه براش جبران کرده

اره واقعا

خیلی دختر خوبیه خیلی

انشالله خیره

❤️🦋❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز