2789
عنوان

درمان یبوست بدون اینکه فشار بیاد پنج روزه یبسم سه روزه زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داروی شیرافزاداروی سودابر ترکیبی ( حتما یبوست رو درمان کن وگرنه بچه هم یبوست میگیره) رو اسم کاربریم ...

یبوست من اصلا رو پسرم هیچ تاثیری نذاشته شکر خدا .منم تازه بعد گذشت تقریبا ۴ ماه دارم بهتر میشم

شربت معده بگیر ققط بگو مخصوص بارداری بدهنصفش رو بخوری اکی میشیمایعاتم زیاد بخور مخصوصا ابمیوه اب هوی ...

یادمه شربت لاکسی ژل خوردم تو بیمارستان یکم راه افتادم اما بعدش که خاکشیر رو تو آب گرم دم میکردم میخوردم نگو اون بدتر یبس میکنه منو

مامان شدنت مبارکهشکر خمیری استفاده میکنی ؟یبوست پسرمو با همین شکر درمان کردمهم خونسازه هم مسهل ضرر ه ...

فداتشم مرسی

عزیزم دیگه بدلیل افت اکسیژن پسرم حالم بشدت بد شد چند روز کلا گوشی اینا حال نداشتم بردارم اللن میبینم کامنتا رو

به کمک فلوس و چای و خرما تازه بعد گذشت تقریبا ۴ ماه یکم بهتر شدم اما درد بعد دفع دیگه امانمو میبره

یبوست رو جدی بگیر توشرایطی که بخیه خوردی .خیلی مهمه .از درمان خونگی بیا بیرون اگه تو این چند روز اثر ...

اره یبار هم بخیه هام عفونت کرد اونجا تو بیمارستان رفتم دکتر دارو داد شکر خدا خوب شدم

قرص سیلاکس رو یکی از دوستان گفتن. واقعا معجزه میکنه.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰