2777
2789

کسی تو سایت هست که اجازه تنها بیرون رفتن یا با دوستاش گشتن رو نداشته باشه؟

چه شوهرش نزاره چه پدرش

یا هر جا میره باشوهر یا پدرش بره؟

چی جوری باهاش کنار اومدین

یا چی کار کردید مشکلتون حل شد

خواهشا کسایی که ازادن و .... نیان پز بدن و بگن وای چی میگییی و مگه میشه

فقط کسایی که این مشکلو دارن بیان

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

درباره همسر

فقط میدونم

باید ریشه ی این حالت پیدا شه و کمک شه ک رفع شه

با اعتماد سازی و کمک مشاور 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم هم مجردی هم تاهل

الان خودم تغییرش دادم یه کمی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خونه بابام بابام نمیزاشت 

خونه شوهر شوهرم😐😐😐

ای ام خوش شانس 😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

خب بايد بشين ببيني ريشه اين اخلاقش كجاست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

حالا من از شوهرم حرصم نمیگیره چون خونم یه جاییه که نمیتونم فعلا تنها برم بیرون 

ولی خونه بابام بهترین نقطه تهران بود یه جای توپ که میشد هرروز بری دور دور وکیف کنی ولی نمیزاشت

خیلی از بابام کینه دارم سر این موضوع

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

شوهرمن کاری نداره خودم دوس دارم هرجا میرم تفریح خرید کلا هرجا که میرم با شوهرم برم‌.تو مجردیم زیاد ازادی نداشتم در حد یه کلاس کنکور رفتن.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹