2789
عنوان

نظرتون راجب من چیه

77 بازدید | 13 پست

مثلا دخترم بغل باباشه یهو تبدیل ب زامبی میشم و چهار دست و پا رو زمین دنبالشون میکنم

میگه بغلم کن از پاهاش میگیرم و برعکس میکنم (بدن نرمی داره و ی جورایی خودم دارم امادش میکنم برای ژیمناستیک) دوستان جبهه نگیرید لطفا من دیونه هستم ولی روانی نیستم ک بخوام دخترمو اذیت کنم و صرفا جهت بازی کردنه

همش درحال تغییر شغلم یا میشم نی نی دخترم یا دکترم یا دندونپزشک یاهم مهمونشم

لحظه بعد میشم پیکاسو و اندازه ی ی دفتر 40برگ براش نقاشی میکشم

بعدم میشم اشپز و کنار دستم تو اشپزخونه ودوتایی غذا میپزیم

تو خونم مدام صدای جیغ و خنده ی دخترمه ک یا داره از دستم فرار میکنه یا دارم از دستش فرار میکنم

خلاصه ک اینا اندکی از روزمرگی های من ب عنوان ی مادره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا قوت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

والا چه نظری مادر باحالی هستی دیگه

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

خیلی دلم میخاد ی مامان نرمال و عادی باشم ک خیلی شیک و پیک و با کلاسه ولی متاسفانه نیستم

من اون قسمت كه نوشتي باهم اشپزي ميكنيد رو اصلا حظ كردم.

سكانس فيلماي امريكايي اومد تو ذهنم🥰😍

شيك و پيك باكلاس هم باشه واسه موقع بيرون رفتن.

تو خونه بايد همينجور هم باشي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من اون قسمت كه نوشتي باهم اشپزي ميكنيد رو اصلا حظ كردم. سكانس فيلماي امريكايي اومد تو ذهنم🥰😍شيك و ...

ممنون دوستم

منم از خوندن نظرت حض کردم

خیلی وقتا با خودم میگم نکنه دخترم دلش بخاد ی مامان واقعی داشته باشه

هیچ وقت نتونستم مثل مامانا باشم

ممنون دوستم منم از خوندن نظرت حض کردم خیلی وقتا با خودم میگم نکنه دخترم دلش بخاد ی مامان واقعی داشته ...

بوس بهت😘

بنظرم كه عالي هستي

بچه همينارو ميخواد بنظرم

خودم بچگي اينجوري گذروندم تقريبا. و هنوز با ياد خاطرش كيف ميكنم

(كلمه حض رو هم شك داشتم درست نوشتم يا نه. ديگه ببخشيد😄❤️)

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠