2777
2789
عنوان

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

70 بازدید | 10 پست

میشه دعام کنید توروخدا یه اتفاقی افتاده برام لطفا دعا کنید زود حل بشه فقط تا امشب فرصت هست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

عزیزم برات دعامیکنم مشکلت حل بشه ولی اگه بهم بگی چیشده شایدبتونم کمکت کنم

دبیر روانی جای نمره خودم اشتباهی ۱۰ نمره کم بهم داده سایت الان بسته میشه من شاگرد اولم بدبختم میکنه اینجوری 😭😭😭😭😭😭😭😭

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست تاپیک حس ششمتون قفل بود اینجا کامنت گذاشتم تو رو خدا با انرژی مثبت و حس ششمتون بهم زمان دقیق حامله شدنم رو بگو عزیزم چند ماه دیگه حامله میشم و جنسیت هر تعداد بچه که به دنیا میارم رو بهم بگو خخیر ببینی امضای خدا پای همه آرزوهای قشنگت ان شاالله

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم ف ...

قربونت برم اخه کله سر سحر با این پیامت مواجه شدم ایشالله هر حس خوبی که دادی بهم همون رو پس میگیری عزیزم طی ۲ تا ۴ ماه و دو قلو به احتمال زیادددد

جنسیت شون هم یک دختر و یک پسر باشه یا دو تا پسر