2821
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر منه یا شوهرم

373 بازدید | 38 پست

امروز داشتیم میرفتیم خونه مادرشوهرم به شوهرم گفتم قبلش بریم چندتا لوازم ارایشی بگیرم تموم شده

رفتیم یه کرمپودر یه هایلایتر یه فرمژه و مژه مصنوعی برداشتم شد ۲۸۳۰ گفت با تخفیف زدم

(شوهرم بازاریه فروشنده میشناختش)

بهش گفت نه دوباره حساب کن بازم حساب کرد گفت تخفیف بده اونم بداخلاق بود گفت من میام مغازه شما اصلا تخفیف نمیگیرم سودش کمه میخواین من ضرر کنم

خلاصه گوشیشو دراورد پولشو بزنه ۲۷۰۰ زد گفت نه دیگه اینجوری نمیشه شوهرم گفت حالا اشکالی نداره مشتری میشیم ببین پیامش اومد یا نه

مرده خودشو مشغول نشون داد گفت نمیخواد اصلا

واضح بود که ناراحت شده بخاطر آشناییت حرفی نزده

منم خیلی خجالت زده شدم اومدیم بیرون

ناراحت شدم بخاطر ۱۰۰ تومن خودمونو بی ارزش کرد در حالیکه روزی ۱۰برابرشو خرج میکنیم خودم میرم بیرون برای بچم و خودم راحت بدون فکر خرج خوراکی و اسباب بازی و لباس میکنم اصلا کاری نداره

گفتم چرا اینکارو کردی دیدی چیکار کرد این گدا بازیا چیه من دیگه باتو خرید نمیرم

اینو که گفتم دیونه شد فحشم داد گفت بیا بریم ماشین نشونت میدم😐

کاربری دوممه         

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رسیدیم اسانسور یدونه محکم زد به سرم با فحش که بیا بریم بندازمت خونه ننه بابات بیا نشونت میدم تو ماشینم هم دااااد میزد هم فحش و هم کتک

که چرا بهم گفتی گدا بقیه شنیدن

بچمم تو بغلمم همش گریه میکرد ترسیده بود

کاربری دوممه         
شوهرت خیلی خودشو کوچیک کرده شماام میزاشتی تو خونه میگفتی نباید اونظوری میکردی

خیلی اعصابم خورد شد بار اولش نیست اینطوری میکنه درحالیکه حقوقش خیلی زیاده راحت خرج میکنیم نمیدونم چرا اینجوری میکنه

کاربری دوممه         

منو اورد خونه مامانم اومد صداشو انداخت سرش اینجام دعوا کردیم پیش مامانمم یه سیلی محکم زد گوشواره شکست تو گوشم

همش میگفت چند دفعست میگی گدایی دیگه نمیام دنبالت

این همه طلا داری حسابتو شارژ میکنم هرچی میخوای میخرم

به تو چه ربطی داره من تخفیف میگیرم

کاربری دوممه         
وای چرا اینجوری حرف زدی😐خوب بود اون همونجا میگفت اینارو لازم نداری نمیخواد برداری گرونه ضایعت میکرد ...

غلط کردهههه حالم ازش بهم میخوره خب حتما لازم دارم که گرفتم

اگه نمیخواست خب نمیرفت زورش که نکردم اینجوری کرد

کاربری دوممه         
شوهرت خیلی خودشو کوچیک کرده شماام میزاشتی تو خونه میگفتی نباید اونظوری میکردی

خیلی اعصابم خورد شد اخه ۱۰۰تومن چیه بخاطرش خجالت زده بشم

میگه چطور مغازه من میان برای ۵۰ تومن چونه میزنن به تو چه ربطی داره من تخفیف میخوام

کاربری دوممه         

اون شخصیت خودشو نشون داد تو بخودت نگیر مقصر تو نیستی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

2825
2823
2791
2779
2792