2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد منو زد

138 بازدید | 5 پست

ساعت ۱۲ میخاست بره جایی ما ساعت ۱۰ نیم رفتیم بازار از خیلی وقت پیش گفته بودم یه ساعت برام بگیر چیزای دیگه هم میخاستم گفتم صبح زود بلند شو هرکاری کردم بلند نشد یعنی هیچ وقت بلند نمیشه رفتیم ساعت خریدم ساعت خودشم درست کردیم بعد تند تند داداشش زنگ میزد بهش کارش داشت

زودی اومدیم سوار ماشین شدیم که بیایم در ماشینش خرابه من همیشه میگفتم خودت ببنید الان که میخاستم بیایم شلوغ بود یکم بستم راه که افتادیم باز کردم گفتم خودت ببند زوری بستش اون پوسته روش جر خورد انقد باهام دعوا کرد انقد پدر مادرمو فوش داد انقد به خودم فوش داد بعدم اوردم خونه مامانم نشستم دارم گریه میکنم همش با ارنجش میزد تو سینم هیچی نگفتم بهش تو راه ولی اصلا پشیمون نشد چکار کنم نه شرایط طلاق دارم منو گذاشته اینجا میدونم نمیاد دنبالم مامانم مریضه نمیخام بگم منو به قهر اورده خدایا چکاد کنم لطفا بگید چکار کنم

اون دیگه دنبالم نمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این ادم جنون داره روانی هست. به خاطر یه چیز مضخرف بی ارزش مثل وحشی های امازونی افتاده به جونت تو هم ترسو. به پدر مادرت فحش داده تو از ترست فقط هیچی نکفتی الیته این ادم روانی هست اگه جوابش میدادی. بدتر کمکت میزد بلایی سرت میآورد. درآمد اگه داشتی مستقل بودی دستت به جیبت بود. باید مستقیم میرفتی کلانتری ازش شکایت میکردی. امنیت جانی بگو نداری براش پرونده تشکیل بدن. بعد میزنه خودش رو به مظلوم نمایی. تا پشیمون بشی . باز. بعد مدتی همین جور وحشی بازی در میاره سر کوچکترین چیزی . باید طلاق بگیری . اخه چرا تو این زمونه با این همه آگاهی های فضای مجازی. تن به این جور ازدواج ها میدید. والله خونه ای شوهر خبری نیست. بفرما از چاله به چاه فتاحی هر روز توهین تحقیر خفت. پرده حرمتی هم ندارید پاره شده. این دیگه زندگی نیست فردا با چاقو بهت حمله میکنه این همه خبر های قتل مردی زنش رو کشت. ... همینجوری هست دیگه روانی سایکیک جن زده جنون گرفته. میان زن میگیره دختر مردم روبدبخت میکنه بعد میزنه وسط دعوا میکشه . همچین ا دم هایی علائمش همینه. هی زود جوش میاره بد دهن عصبی روانی دست به زن فحاش اینها پتانسیل ادم کشی دارن . این جاش تیمارستان هست نه پیش تو

2825
2823
2791
2779
2792