2777
2789
عنوان

ازدواج با اتباع

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 90 پست

فرار درست نیست ولی اگه فرهنگتون بهم خورد ازدواج کنید ولی برای اینکه عمده فرهنگ افغانی هارو بشناسی به پیجا و صفحاتشون یه سر بزن کامنتایی که میزارن مخصوصا وقتی به حقوق زنها یا مسائل مربوط به اونها باشه

نمیگم ایرانیا این اخلاقارو ندارن و یا همه افغانیا اینطورن فقط میخوام جو کشورشونو بدونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری فکر نکنید عزیزدلم خیلی از دختر افغان دیدم شوهر ایرانی دارن درسته نمیگم همه افغانا خوبن خودمم ...

خودتون افغانی نیستین ؟؟؟

حس میکنم این لهجه افغانیه

نمی دونم شاید اشتباه می کنم

اگه خودتونم افغانی هستین موردی نداره

کاربر آقا

مادر ایرانی باشه به بچه شناسنامه نمیدن

سال ها نمیشد ولی قانون اومد که به اون های که مادرشون ایرانی است شناسنامه بدن اما با کلی آزمایش و کارای اداری که چند سال طول میکشه

دختر چشم آبی مورد💖

حرفای همه شما عزیزان بنابه چیزایی ک شنیدین درسته ولی انسان خوبی هست کاملن فرهنگش و دینش با خانوادم هم خونی داره مقصر خانواده خودم هستن نه تنها مثلن افغان بلکه اگه یه کورد هم بیاد خاستگاری قبول نمیکنن خانواده سر سختی هستن نمیدونم باید چیکار کنم تو فامیلامونم اکثر دختراشون فرار کردن یعنی فرار مشکلیو پیش نمیاره چون خانوادم خاستگاریو قبول نکردن پس راهی نمیمونه بنظرم عشق ارزششو داره هممون یروز میمیریم بهتره که چیزایی که میخایم رو تجربه کنیم ولی ممنون از نظرات همگیتون♥

قبلا نمیشد بگیرن ولی الان دو سه سالی میشه گرفت من دفتر پیشخوان نزدیک کنسولگری کار میکردم مربوط به هم ...

من دوسال پیش اونجا بودم بچه های این مدلی هیچکدوم شناسنامه نداشتن الان رو نمیدونم

به بچه هایی که در آینده به دنیایی میاری فکر کردی؟

که چقدر ممکنه بهش توهین بشه تو این جامعه

علاوه بر اینا

شناسنامه نمیدن به بچه ها

اینکار نکن ارزشش رو نداره(:

چه بگویم ...نگفته هم پیداست

سال ها نمیشد ولی قانون اومد که به اون های که مادرشون ایرانی است شناسنامه بدن اما با کلی آزمایش و کار ...

یه نفر توی همین نی نی سایت پارسال میگفت میخوایم برای بچم شناسنامه بگیریم خیلی اذیتمون کردن و شناسنامه هم ندادن فعلا

شما عاشق شدی ما هم هر چی بگیم شما درک نخواهی کرد فقط فرار نکن تو همین سایت ، عروس تاپیک زده بود ، خو ...

افغانی ذات ندارع آخه

بحث نژادم نیست کسی که از قبیله بیذات باشه هیچوقت ذاتش درست نمیشه

ذات بد نیکو نگردد

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

اینجوری فکر نکنید عزیزدلم خیلی از دختر افغان دیدم شوهر ایرانی دارن درسته نمیگم همه افغانا خوبن خودمم ...

ایرانی خوب نداریم؟ والا سگ ایرانی شرف داره ب افغانی

من مشهدیم و از نزدیک با این جماعت سر و کار دارم. با دلیل و مدرک میگم بویی از انسانیت اکثرشون نبردن

حرفای همه شما عزیزان بنابه چیزایی ک شنیدین درسته ولی انسان خوبی هست کاملن فرهنگش و دینش با خانوادم ه ...

اینجور ک مللومه تصمیمتو گرفتی و فرار واست هیچ انگ و تابویی نیست. هر کار صلاح میدونی انجام بده موفق باشی عزیزدل