miran2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 152 عنوان از پوشک گرفتن کودک 135 بازدید | 21 پست بچه ها پسرم ۱۸ ماهشه کلا پوشک نگه نمیداره،یعنی روزی ۳،۴ بار در میاره کامل شلوار و پوشک و نمیذاره ببندم،نمیدونم چیکار کنم و اصلا میگن خوب نیست زیر دوسال از پوشک گرفته بشه ولی اصلا نگه نمیداره همکاری نمیکنه ب نظرتون چیکار کنم امروز | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 17146 معنی جیش و پی پی رو میفهمه؟میتونه نگه داره؟پسر منم ۲ و نیم ساله اس پوشک درمیاره ولی اصلا آمادگی نداره خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 17244 معنی جیش و پی پی رو میفهمه؟میتونه نگه داره؟پسر منم ۲ و نیم ساله اس پوشک درمیاره ولی اصلا آمادگی ندار ... پسر نزدیک سه سال یاد میگیره
miran2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 152 دختر من همین سنه بعضی وقتا پوشکش رو درمیاره ما کار هروزمون شده از خواب بیدار میشم میبینم در آورده
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 17146 پسر نزدیک سه سال یاد میگیره آره منم گذاشتم سال دیگه تابستون خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20937 من دخترم ۱۳ماه و ۲۰روزشه میبرم دسشویی میگم جیش اصن متوجه نمیشه درودیوارارو نگاه میکنه چیکارکنم.اما دختردوستم بااین همسنه قشنگ میفهمه میبره دسشویی جیش میکنه امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
miran2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 152 معنی جیش و پی پی رو میفهمه؟میتونه نگه داره؟پسر منم ۲ و نیم ساله اس پوشک درمیاره ولی اصلا آمادگی ندار ... جیش داشتنی قبلش میاد با دست نشون میده میگه جیش ولی پی پی میره ی گوشه میشینه بعد میاد اشاره میکنه ب پوشکش ولی نگه داشتنش و نمیدونم فکر نکنم
نازبووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 341 دختر من دوسال و چهار ماهشه یه هفتس از پوشک گرفتمش ولی اصلا همکاری نمیکنه، حتی با گریه میبرمش دسشویی
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 17244 من دخترم ۱۳ماه و ۲۰روزشه میبرم دسشویی میگم جیش اصن متوجه نمیشه درودیوارارو نگاه میکنه چیکارکنم.اما د ... ۱۳ ماه خیلی کوچولوئه بابابعضی بچه ها از همون پوست تخم مرغ در میان هوشیارن،اونارو ولی کن به محیط تربیتی و رشدی بستگی داره،اکثر بچه ها حداقل دو سال رو لازم دارن،حداااقل