2777
2789
عنوان

دم افطار

90 بازدید | 11 پست

سلام روزه داران عزیز

اول برای تعجیل فرج اماام زمان عج دعا کنید

فاطمه زهرا و من در آزمون استخدامی ۱۴۰۵ قبول بشیم

و سکینه و زهرا ازدواج کنند پدر ومادر ندارن

زهرا بچه دار شه

دعا کنید آزمون قبول بشم به دعاتون نیاز دارم عزیزان✅️🕊

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

لینک گروه نی نی سایت هارو کسی نمیخاد تعدادمون کمه بیاین عضو شید

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این همه آدمو یادم نمیمونه

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

برا حاجت هاتون صلوات فرستادم

لطفا شما هم برا سلامتی من و خانواده.م قبولی پسرم اون چیزی که دوست داره. قبولی دخترم. و خوب شدن اوضاع مالی مون دعا کنی

یه کاری رو شروع کردیم دعا کنی پر سود باشه و رونق داشته باشه...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
وایب ماه رمضون با کل ماه های سال فرق میکنه موافقین؟

چ فرقی؟

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

دقیقاحس میکنم دلگیر تره

کاش آخرین ماه رمضونی باشه بدون امام زمان عج هستیم