خانوما شوهرم اصن به حرفام اهمیت نمیده یعنی من هر چی بگم برغکسشو انجام میده ولی اون هر چی میگه منو بچم بدون چون چرا باید بگیم چشم این به کنار دخالتای مادرشوهرم یه کنار همش به شوهرم میگه شهر ما کوچیکه نزار زنت تنها بره بیرون زشته زن تنهایی بیرون بره چون همسایمونه تا یه دعوا و بحث با شوهرم میکنیم سریع میاد و بدتر هیزم رو اتیش میشه و طرف شوهرم منم زبونم تنده تحمل حرفاشو ندارم هر چی میشگه باعث بی احترامی میشه و من جوابشو میدم و شوهرم عصبی تر میشه مثلا اونروز اومده جلو شوهرم میگه تو همش میری بیرون که مردم نگات کنن و منم گفتم من مثه فامیلای تو هرزه نیستم که برم بیرون نگام کنن چبکار کنم خیته شدم به شوهرم میگم خونه رو عوض کنیم میگه طلاقت میدم ولی خونه رو عوض نمیکنم
من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍
بش میگم حتی بغلش کردم گفتم بفرمایید بیرون خودمون حل میکنیم بدتر می ایسته و توهین میکنه
بندازش بیرون درو ببند
البته باید شوهرت جلوش رو بگیره
مادرشوهرمنم همینه دخالت گره
ولی چند بار تا خواسته بحث بالا بگیره شوهرم داد زده سرش ک بتو ربطی نداره دخالت نکن
من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍
ولی شما خودتم بیشتر باعث میشی مادرشوهرت که صددرصد مقصر هست ولی خودتم مقصری الان دوراه داری یا طلاق بگیری که منطقی نیست یا اینکه زبونت نگه داری و مظلوم بشی برا شوهرت و ازدر ساست وارد بشی تا نرمش کنی از اونجا برید
بیشترم به شوهرت برس بیشتر بهش محبت کن نرمش کن جذب خودت کن که زیاد سمت مامانش نره