2777
2789
عنوان

هرروز با شوهرم دعوا داریم خسته شدم از دخالتا از دعوا و جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاش من پول نداشتم ولی اینقد عصاب خوردیم نداشتم

حالا فک کن هم اعصاب خوردی هس هم بی پولی اونوقت چیکار میکنی.فک میکنی شوهر من گل و بلبل.نخیر دست بزنم داره عصبیم هس.برا خانوادشم پول میده قایمکی

پدرشوهرت نمیتونه جمعش کنه؟

مارمولک زور هیچکس بهش نمیرسه باور کن تو این چن سال عروسی هر. چی خواستم با احترام بی احترامی هر روشی بگم دخالت نکن بتوچه اخه اصن ما میخایم همو بکشیم اصلا فایده نداره دخالتشو داره

حالا فک کن هم اعصاب خوردی هس هم بی پولی اونوقت چیکار میکنی.فک میکنی شوهر من گل و بلبل.نخیر دست بزنم ...

همه اینا شوهر منم داره فک نکن زندگیم منو گل بلبل امروز بچم از دهنش خون اومد گفتم ببا ببزیم دکتر گفت چیزی نیس خودش خوب میشه تا دعوامون میشه حساباشو خالی میکنه من پول برندارم یه بار جلو خانوادش به من گفت تو دزدی وسایلشو برداشت برد

همه اینا شوهر منم داره فک نکن زندگیم منو گل بلبل امروز بچم از دهنش خون اومد گفتم ببا ببزیم دکتر گفت ...

چند وقت پیش توی دعوا انگشت دستمو همچین پیچونده ک الا نزدیک دوماهه خوب نمیشه دکترم ک نمیبره هی امروز و فردا میکنه

بعدم اگه نخاد خرج بده همشم بزنه تو سرم مرض دارم دیگه بخام تو این زندگی بمونم

ببین آدم یا شرایطی رو ک داره تحمل میکنه چیزی نمیگه یا نه طلاق میگیره میره دیگه چیزی دیگه نیس وقتی شوهرت داره اینو میگه تو میخای چکار کنی