2777
2789

توی هر مراسمی به زور مادر و خواهر منو دعوت میکنن

اونا شهرمون زنجانن و خودم تهرانم و توی مراسم ها نیستم اما با خواهر و مامانم حرف میزنم بهم توضیح میدن متوجه میشم

مثلا سمنو پزون یکی از اقوام که هر سال برای جا و مکان استوری میزاشتن امسال نزاشتن و بخاطر همین خواهر و مادر من زنگ زدن و بی دعوت رفتن اونجا

یا مثلا یبار خواهرم عروسی پسر جاریش دعوت داشت رفت زنگ زد به دختر عممون که پیراهن ندارم و بهم بده و رفت دم در خونه عمم اینا زنگ زد و دختر عمم پیراهن رو داد

یا مثلا یبار مولودی بود و مولودی تموم شده بود و صاحب خونه که عمم اینا باشن هنوز توی مولودی بودن و خواهرم تنهایی با بچه هاش رفته بود تا دم در خونه عمم ۲۷ بار زنگ زده بود و فقط ی پیرزن اونجا بود که نتونسته بود بلند بشه در رو باز کنه چون هم خواب بود و هم پا درد داشت به شدت

یا مثلا مهمونی و مراسم جایی دعوت باشن و ختم باشه یکی دو تا دیس خرما و حلوا باشه تموم میشه و همه مهمون ها متوجه میشن که خواهر و مادر من خوردن همه رو چون دیس همش دست خواهرمه و میبرن توی اتاق با مامانم و بچه هاش میخورن

میوه های بشقاب هارو که تا کسی متوجه نشد خواهر زاده هام یواشکی میبرن میخورن

خودشون خودشون رو توی هر مراسمی دعوت میکنن و اول از همه میرن و تازگی یکی از مولودی ها کباب بوده خواهر و مادرم رفته بودن زودتر از همه

من یکم شرمسارم نمیدونم چرا

حس میکنم هر چقدر که غرور و عزت خواهر و مادرم خدشه دار بشه منم بهم بر میخوره

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

ما هم این مدلی داریم تو فامیل و دوست نداریم بخاطر همین کارها دعوتشون کنیم

آخه حدی داره

لطفاً بهشون تذکر بدید

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هم این مدلی داریم تو فامیل و دوست نداریم بخاطر همین کارها دعوتشون کنیمآخه حدی داره لطفاً بهشون تذ ...

مثلا متاسفانه خواهرم به بهونه کار کردن میره میوه و خوراکی از آشپزخونه عمم اینا میاره

صاحب خونه مثلا اگه بگه شام نیست و فلان و باید خودتون مواد اولیه رو بخرید خواهر و مادرم میخرن میبرن و خونه صاحب خونه مهمونی

ولی جدا زشته مشخصه دیگه ببخشید اما خواهرت و مادرت به خاطر چهار لقمه حلوا و غذا آبرو نذاشتن واسه خودشون چرا همه جا خودشونو دعوت میکنن آخه جدا نمیتونم حرفی بزنم قصدم ناراحت گردنت نیست این نخورده بازیا چیه

خیلی حق داریچنین رفتارایی خیلی زود انگشت نما میشه بهشون رک و مستقیم بگو

لابد مردم پشت سر خودشون میگن اینا دعوت بشن ما ورشکست میشیم

خیلی زشته برای من واقعا

ماهم داریم این موردو البته یکم آشنای دور هستن ولی خب همه عاصی هستن از دستشون

توی هر عروسی ک باشه انقد غذا قایم میکنن برای خودشون کگاهی غذا کم میاد

خورد و خوراک چند ماهشونو کش میرن از اون مراسم

خونه همه هم بی دعوت میرن و اسمشو میذارن صله رحم😐😐!!!

واقعا زننده اس کارشون و چندش