2777
2789
عنوان

حس ششم بیا لطفا

37 بازدید | 9 پست

امروز ابجیم میخواد واقعا با مادر دوست پسرم حرف بزنه که پسرش بیخیال من بشه؟

واقعا میزنه؟تهش چی میشه😭

رویام یه شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

حس شیشم نیستم ولی حسم میگه نه زنگ نمیزنه

حضوری قرار بود حرف بزنه باهاش ابجیم خیلی بدش میاد از این پسره اینم خیلی اذیتم کرده مامانمم میخواد به پسره بگه بیاد خونمون باهاش حرف بزنه

رویام یه شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حضوری قرار بود حرف بزنه باهاش ابجیم خیلی بدش میاد از این پسره اینم خیلی اذیتم کرده مامانمم میخواد به ...

دیگه حرف زدن نداره بچه

اگ خیلی اذیتت کرده بذارش کنار

سنت کمه هنوز کلی موقعیتای خوب هست

love is love🫶🏻

دیگه حرف زدن نداره بچهاگ خیلی اذیتت کرده بذارش کنارسنت کمه هنوز کلی موقعیتای خوب هست

اینو خیلی دوسش دارم😭😭😭

🙂بزرگ بشی میفهمی دخترمفقط عشق کافی نیست..💔🙂با منطق تصمیم بگیر یه چند سال دیگه از خودت تشکر میکنی

یعنی آدم خوبی نیستش

دیشب باهم کلی دعوا گرفتیم یعنی فقط من داد بیداد کردم اون هیچی نگفت یه بار صداشو برد بالا گفت صداتو بیار پایین😭💔😭همه میگن ازش دل بکن دیگه همه میدونن باهاشم پیشه همه تعریفشو کردم همش شرمنده ام کرد

یعنی آدم خوبی نیستش دیشب باهم کلی دعوا گرفتیم یعنی فقط من داد بیداد کردم اون هیچی نگفت یه بار صداشو ...

بیخیالش شو عزیزم..

سنت کمه

نه وقت این کاراس نه خوب میتونی منطقی تصمیم بگیری

love is love🫶🏻