امروز ابجیم میخواد واقعا با مادر دوست پسرم حرف بزنه که پسرش بیخیال من بشه؟
واقعا میزنه؟تهش چی میشه😭
رویام یه شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷
حضوری قرار بود حرف بزنه باهاش ابجیم خیلی بدش میاد از این پسره اینم خیلی اذیتم کرده مامانمم میخواد به پسره بگه بیاد خونمون باهاش حرف بزنه
رویام یه شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه حرف زدن نداره بچهاگ خیلی اذیتت کرده بذارش کنارسنت کمه هنوز کلی موقعیتای خوب هست
اینو خیلی دوسش دارم😭😭😭
🙂بزرگ بشی میفهمی دخترمفقط عشق کافی نیست..💔🙂با منطق تصمیم بگیر یه چند سال دیگه از خودت تشکر میکنی
یعنی آدم خوبی نیستش
دیشب باهم کلی دعوا گرفتیم یعنی فقط من داد بیداد کردم اون هیچی نگفت یه بار صداشو برد بالا گفت صداتو بیار پایین😭💔😭همه میگن ازش دل بکن دیگه همه میدونن باهاشم پیشه همه تعریفشو کردم همش شرمنده ام کرد