2777
2789
عنوان

بچه هشت ماهه شب کی میخوابه صبح کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والله منکه پشتم بهشه صبح هر موقع بیدار میشم نگاش میکنم میبینم چشماش گرده  یه لبخند ملیحم تح ...

الهی بگردمش مثل بچه من بلند میشه سروصدا میکنه بعد نگاش می کنم می خنده منم با خندش بلند میشم دیگه

بچه من ۱۲ ماهشه

خودمون ۱۲ شب میخوابیم اونم به این ساعت عادت دادیم

صب ۱۰ یا ۹ هم بیدار میشه

نصف شبم یه بار با شیر بیدار میشه 

ایکم بگم از ساعت هشت یا نه شب دیگه خوابشم بیاد نمیزارم بخوابه چون بخواببه دیگه ۱۲ شب به زور میخوابه

چند وقتشه  منکه از شش صبح اینجا نشسته  داره اواز میخونه😒

هفت ماهشه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
واي بزاز بزرگتر  شه بيدار ميشه كله صبخ و همش دور خونه ميچرخه تو هم بايد دنبالش باشي ك كار خطرن ...

امروز که از تخت افتاد پایین هنوز حالم بده

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔