2777
2789

قبلا دو ماه پریودم به تاخیر افتاد رفتم سونو و فلان تنبلی تخمدان داشتمخلاصه آمپول پروژسترون زدم پریود شدمقرص هم مصرف کردم بهم قرص دادقرص هام تموم شداما قرار نبود به این زودی پریود بشمالان دیدم که ای وای هشت روز زودتر پریود شدم 😑😑😑🤦🤦استرس گرفتمنکنه فقط لکه است پریود نیستخیلی نگرانم 😥 😥 🤦 😥

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

قبلا دو ماه پریودم به تاخیر افتاد رفتم سونو و فلان تنبلی تخمدان داشتم

خلاصه آمپول پروژسترون زدم پریود شدم

قرص هم مصرف کردم بهم قرص داد

قرص هام تموم شد

اما قرار نبود به این زودی پریود بشم

الان دیدم که ای وای هشت روز زودتر پریود شدم 😑😑😑🤦🤦استرس گرفتم

نکنه فقط لکه است پریود نیست

خیلی نگرانم 😥 😥 🤦 😥

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ی هفته زودتر بشی هم عادیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میترسم لکه باشه آخه علایم هم نداشتم

لکه چی مگه متاهلی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نه مجردم

خب پس مشکلی نیس زودتر شدی بخاطر تغییر فصل هم هست

الان اگه لکه بود باید غسل کنم که بتونم نماز مو بخونم ؟

نمیدونم عزیزم تاپیک بزن راهنماییت کنن