2777
2789

کسی ک همش میخواد ادعای رفاقت کنه باهاتون ولی پشت سرتون حرف میزنه به روش میارید

یبار ی چیزی گفتم بهش ولی گفتم بین خودمون باشه رفته ب یکی گفته

من فهمیدم و ناراحت شدم بعد ب جای اینکه گردن بگیره رفته ب فلانی گفته تو ب روش اوردی من این حرفو زدم؟ بعدشم منو گفته ک چقد حساسه ناراحت میشه

یبارم بحث هیکل بوده یکی از بچه ها ( دختر)از هیکل من تعریف کرده اینم گفته اون ک هیچی ندارع( با اینکه من اندامم تعریف نباشه متناسبه)😐

تازه لباس بوتمم ب زور قرض گرفته نمیاره

نه همش داره زیرابمو میزنه و تهمت میزنه

منتظرم ببینم تا کجا پیش میره به جرم اعاده حیثیت ازش شکایت میکنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول از همه لباساتو بگیر ازش سریععععع

پیام دادم گفتم لباسام بیار بی زحمت خوبه؟

همشم دنبال اینه ببینه برنامه شیفت های من چجوریه همش تیکه میندازه شیفت های من خوبه در صورتیکه مطمئنم انقد زیر آب زده شیفت های خودش هزار برابر من بهتر شده این ماه

پیام دادم گفتم لباسام بیار بی زحمت خوبه؟همشم دنبال اینه ببینه برنامه شیفت های من چجوریه همش تیکه مین ...

اره خوبه

چیزی هم به روش نیار کلا دیگه باهاش سرد شو و زیاد صحبت نکن خودش میفهمه یکی از غلطایی که پشتت کرده لو رفته

زیاد تو محیط کاری خوب نیست انقد رک بخوایی به روش بیاری و دعوا و اینا بشه واسه خودت خوب نیست

فقط دیگه بشناسشو فاصله بگیر

کی؟؟مال من در حد شکایت نیس حالا

یه همکار آقا دارم این از وقتی اومد زیراب منو زد تا الان که منو منتقل کردن یه اداره دیگه

یه برچسبایی بهم چسبونده و به گوشم رسیده که فقط منتظرم منو با مدیر در بندازه اون وقته که دیگه منم از راه قانونی اقدام میکنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اره خوبه چیزی هم به روش نیار کلا دیگه باهاش سرد شو و زیاد صحبت نکن خودش میفهمه یکی از غلطایی که پشتت ...

فقط رفته بود پیش یکی از همکارم راز منو گفته بود ب جا اینکه گردن بگیره انداخته بود گردن اونیکی همکارم ک فلانی اینجوری گفتم منم ب روی اون همکارم اوردم تعجب کرد گف من همچین چیزی نگفتم و ببینم ب روش میارم در این حد خوبه؟

فقط رفته بود پیش یکی از همکارم راز منو گفته بود ب جا اینکه گردن بگیره انداخته بود گردن اونیکی همکارم ...

اره ولی دیگه زیاد کشش نده

خیلی هم که کشش بدی بقیه همکارات میگن تو داری شلوغش میکنی در هم این حد که آقا ما هالو نیستیم و فهمیدیم بسه