2777
2789

مستاجر بودیم بلند شدیم ۲م دست صاحب خونه بود ۱م خرج شده بود ۱م باید بر میگرداند

ولی با همدستی بنگاه منو هی میپیچوندن میدونس پدر ندارم مادر معلوله منم یه دختر تنها

منم رفتم جلو درشون پولمو بده نداد و رفت تو دستمو نگه داشتم رو زنگ انگار نه انگار منم زدم پنجره شو شکستم

من به شدت دختر مظلومی بودم و همه ازم سو استفادهدمیکردن چه مالی چه عاطفی و...

داشتم رد میشدم یکی از بچه محل ها گفت بهش نمیاد اینجوری باشه یعنی چی ؟؟ منظورش چی بود

و در کل نظرتونو راجب ام بگید

هرچه در جستن آنی ،آنی 

یه بنگاهی هم با همدستی صاحب خونه که یه زن خرابی بود پول پیش منو بالا کشیدن اما چند صباح بیشتر نشد بنگاهی گوربه گور شد خدا لعنتش کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنگاهی هم با همدستی صاحب خونه که یه زن خرابی بود پول پیش منو بالا کشیدن اما چند صباح بیشتر نشد بن ...

نظرت راجب کار من چی بود

و بنظرت منظورش از اینکه بهش نمیخوره چیه

هرچه در جستن آنی ،آنی 
نظرت راجب کار من چی بود و بنظرت منظورش از اینکه بهش نمیخوره چیه

کارتو نمیتونم بگم خوب بود یا بد من خودم از دعوا و خشونت بدم میاد یه موقع ری اکشن هم بدم اینطوری نیست که وسیله یا شیشه بشکنم.

منظورش این بوده که تو رو آدم آرومی میشناخت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کارتو نمیتونم بگم خوب بود یا بد من خودم از دعوا و خشونت بدم میاد یه موقع ری اکشن هم بدم اینطوری نیست ...

فک میکرد هر بلایی سرم بیارن من سکوت میکنم نه ؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
فک میکرد هر بلایی سرم بیارن من سکوت میکنم نه ؟؟

آره