این میشه توفیق اجباری ولی در کل کسب نمی تونن کسب رو مجبور به گرفتن روزه و خواندن نماز بکنه
آیه ۱۳۲ طه رو بخونید
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
من با خودم ذات درستم وانسانیتم رو میبرم امیدوارم قبول کنه
خدا با عقلت باهات احتجاج میکنه
میگه فلانی هم مثل تو بود اونم عین تو مثلا فقیر شد ولی نماز روزه هاش گرفت تو چرا نگرفتی ؟
و اونجا متوجه میشی که اشتباه کردی
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
امر به معروف واجب هستش روزه نگرفتن یعنی ترک واجب ترک واجب یعنی گناه کبیره امر به معروف واجب است پس ن ...
یعنی اجازه داره ب اجبار بگه روزه بگیر اگرنه از خونه ی من برو، غذایی ک تو خونه ی من میخوری حرومه؟! این افراط نیست؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی اجازه داره ب اجبار بگه روزه بگیر اگرنه از خونه ی من برو، غذایی ک تو خونه ی من میخوری حرومه؟! ای ...
من به سوال اون شخص پاسخ دادم که حکم اشتباه گفت
هنوز در مورد استارتر پاسخی ندادم
از باب نهی از منکر میتونه بگه مثلا روزه رو باید بگیری
ولی توهین خیر
قطع رحم خیر
من به سوال اون شخص پاسخ دادم که حکم اشتباه گفت هنوز در مورد استارتر پاسخی ندادم از باب نهی از منکر م ...
امر ب معروف و نهی از منکر کرده درست و تمام... ولی نمیتونه اجبار کنه کجا گفته شما بعد از امر ب معروف و نهی از منکر با تهدید وایسا بالاسر طرف مجبورش کن اجرا کنه؟ نفقه خانم نقشش چیه ک ایشون ب خودش اجازه داده بگه غذایی ک میخوری حرامه؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
امرب معروف و تهی از منکر کرده درست و تمام... ولی نمیتونه اجبار کنه کجا گفته شما بعد از امر ب معروف و ...
گفتم که تاپیک ایشونو نخوندم هنوز
نفقه واجبه باید بده
مهریه هم همینطور
ولی اینها جلوی نهی از منکر رو نمیگیره
نفقه رو بده مهریه رو بده نهی از منکر هم بکنه
هر کدوم سر جای خودش
هیچکدام ساقط نمیشن
همراه با احترام
بندازه بیرون یعنی چی؟ نه اینجوری نمیشه