2777
2789
عنوان

کسی احکام بلده شوهر می‌تونه اجبار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 147 پست
وای چ چیزایی میشنوم مردای مدهبی چرا اینطورین بلا ب دور

مردای مذهبی ابدا اینطور نیستن

اطرافم اکثر مردا مذهبی هستن

و به شدت خانواده دوست ؛با محبت و حامی هستن

از اولم میرن دنبال زنی که پوشش مورد نظر دین رو داره تا بعدا این نشه چالش اول زندگیشون

همسر ایشون گویا مشکل اعصاب داره با این ادبیات و رفتارشون

تا تا دیروز خودشم نماز نمی خواندالان که رسمی خواست بشه رفته تو مسجد از این حرفا میزنهالبته قبلاً روز ...

خب تو هم میگفتی من که همش روزه هام گرفتم تو چکاره ای

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این میشه توفیق اجباری ولی در کل کسب نمی تونن کسب رو مجبور به گرفتن روزه و خواندن نماز بکنه

آیه ۱۳۲ طه رو بخونید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بهم تا الان چند بار گفته از خونه برو نفقه تو نمی دم

من که فکر نمیکنم راست بگی هر چی بیشتر میگی بیشتر غیر معمولیه حرفات

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من با خودم ذات درستم وانسانیتم رو میبرم امیدوارم قبول کنه

خدا با عقلت باهات احتجاج میکنه

میگه فلانی هم مثل تو بود اونم عین تو مثلا فقیر شد ولی نماز روزه هاش گرفت تو چرا نگرفتی ؟

و اونجا متوجه میشی که اشتباه کردی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

امر به معروف واجب هستش روزه نگرفتن یعنی ترک واجب ترک واجب یعنی گناه کبیره امر به معروف واجب است پس ن ...

یعنی اجازه داره ب اجبار بگه روزه بگیر اگرنه از خونه ی من برو، غذایی ک تو خونه ی من میخوری حرومه؟! این افراط نیست؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من که فکر نمیکنم راست بگی هر چی بیشتر میگی بیشتر غیر معمولیه حرفات

امروز میرم از حرم امام رضا بپرسم

بعدشم این هفته میرم از وکیل میپرسم که اینقدر من و آزار میده .

باید حق و حقوقامو بدونم

یعنی اجازه داره ب اجبار بگه روزه بگیر اگرنه از خونه ی من برو، غذایی ک تو خونه ی من میخوری حرومه؟! ای ...

من به سوال اون شخص پاسخ دادم که حکم اشتباه گفت

هنوز در مورد استارتر پاسخی ندادم

از باب نهی از منکر میتونه بگه مثلا روزه رو باید بگیری

ولی توهین خیر

قطع رحم خیر

من به سوال اون شخص پاسخ دادم که حکم اشتباه گفت هنوز در مورد استارتر پاسخی ندادم از باب نهی از منکر م ...

امر ب معروف و نهی از منکر کرده درست و تمام... ولی نمیتونه اجبار کنه کجا گفته شما بعد از امر ب معروف و نهی از منکر با تهدید وایسا بالاسر طرف مجبورش کن اجرا کنه؟ نفقه خانم نقشش چیه ک ایشون ب خودش اجازه داده بگه غذایی ک میخوری حرامه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
امرب معروف و تهی از منکر کرده درست و تمام... ولی نمیتونه اجبار کنه کجا گفته شما بعد از امر ب معروف و ...

گفتم که تاپیک ایشونو نخوندم هنوز

نفقه واجبه باید بده

مهریه هم همینطور

ولی اینها جلوی نهی از منکر رو نمیگیره

نفقه رو بده مهریه رو بده نهی از منکر هم بکنه

هر کدوم سر جای خودش

هیچکدام ساقط نمیشن

همراه با احترام

بندازه بیرون یعنی چی؟ نه اینجوری نمیشه

اشاره ای به اجبار به دیگران نکرده

میگه امر کن

پس نمیشه بگی به خودش مربوطه

آیه قران دیگه

وگرنه امر به معروف پس میشه پس؟