2777
2789
عنوان

عمل بینی

55 بازدید | 12 پست

ی هفتس عمل کردم دارم داغون میشم طاق باز میخابم اصن نمیتونم نمیشم شرمو صاف نکه دارم بدنمو بچرخونم یا پاهامو تکون بدم باید حتما پاها دراز باشه

گچمو برداشتم میتونم دیگه اروم به پهلو بخابم

میتونی ولی مراعات کن

تا یک ماه طاق باز می خوابیدم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بویایی کار میکنه ؟ منظورم روزای اولیه هست یا با دهن باید نفس کشید ؟مثلاً یکی بگوزه متوجه میشی

نه متوجه نمیشم😂

من تامپونمو برداشتم اما هنوز با دهن نفس میکشم بینیم کیپه خیلی کم پیش میاد باز شه دماغم

خیلی سخته واقعا تو این ی هفته روزی چهار ساعتم نخابیدم زیر چشام گود شده فقط بخاطر بی خوابی

عیب نداره اولش سخته

یک ماه مراعات کن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فک کنم اگه ی ماه نخابم کلن دیگه از کار میوفتم😂

عادت میکنی

اوایل سخته به پشت بخوابی