2821
2789
عنوان

نی نی یار حال خوشی نداریا توام

213 بازدید | 17 پست

چته چرا تاپیک قبلیمو قفل کنی . قبلنم تاپیک تخمه مو قفل کردی من نمیفهمم توش نه چیز سیاسی بود نه کسی سیاسیش کرد نه موضوعش جنسی بود نه کسی موضوعشو جنسی کرد

حالت خوبه ؟ بنظرم برو یکم استراحت کن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا پیامای منم یه درمیون حذف میکنه. حالا پیامام احوال پرسی و حرفای ساده بود. قاط زده.

واقعا حالش بده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

تاپیک چی بوددد؟

توام توش بودی فکر کنم . همونکه گفتم پریودم مامانم برا سحر بیدارم میکنه

اوم چی بگمکرمخارشششش

کرمممم

توام توش بودی فکر کنم . همونکه گفتم پریودم مامانم برا سحر بیدارم میکنه

اها آرهههه بودم فکر کردم گفتی تاپیکو ترکونده

ول کن بابا مهم نیست

چپ و راست تعلیق میکنن و میبندن تاپیکا رو

من گریه کردم، برای همه اتفاقایی که هیچکدوم تقصیر من نبود.

ارام باش

خب بار اول نیست انگار نه انگار که کاربر سایت باید احترامش حفظ بشه

ما اگه نبودیم که باید سماق میمکیدن

اها آرهههه بودم فکر کردم گفتی تاپیکو ترکونده ول کن بابا مهم نیست چپ و راست تعلیق میکنن و میبندن تاپی ...

احمقا

حتما مجبورنسخت نگیر

اخه چه مجبوری تاپیک عادی مجبور بودن داره مگه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792