2777
2789
عنوان

نی نی یار حال خوشی نداریا توام

190 بازدید | 17 پست

چته چرا تاپیک قبلیمو قفل کنی . قبلنم تاپیک تخمه مو قفل کردی من نمیفهمم توش نه چیز سیاسی بود نه کسی سیاسیش کرد نه موضوعش جنسی بود نه کسی موضوعشو جنسی کرد

حالت خوبه ؟ بنظرم برو یکم استراحت کن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پیامای منم یه درمیون حذف میکنه. حالا پیامام احوال پرسی و حرفای ساده بود. قاط زده.

واقعا حالش بده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

تاپیک چی بوددد؟

توام توش بودی فکر کنم . همونکه گفتم پریودم مامانم برا سحر بیدارم میکنه

توام توش بودی فکر کنم . همونکه گفتم پریودم مامانم برا سحر بیدارم میکنه

اها آرهههه بودم فکر کردم گفتی تاپیکو ترکونده

ول کن بابا مهم نیست

چپ و راست تعلیق میکنن و میبندن تاپیکا رو

I will hate the year 1404for the rest of my life🙂❤️🩹

ارام باش

خب بار اول نیست انگار نه انگار که کاربر سایت باید احترامش حفظ بشه

ما اگه نبودیم که باید سماق میمکیدن

اها آرهههه بودم فکر کردم گفتی تاپیکو ترکونده ول کن بابا مهم نیست چپ و راست تعلیق میکنن و میبندن تاپی ...

احمقا

حتما مجبورنسخت نگیر

اخه چه مجبوری تاپیک عادی مجبور بودن داره مگه