منو شوهرم چند وقتیه روابط خوبی نداریم . تازگیا دیر از سرکار میاد وقتیم که میاد یا میره تو گوشی یا میخوابه. اصلا برام وقت نمیذاره. چند ماهیه که ازدواج کردیم یعنی ادمیه که دعواهامون ب خانوادش انتقال میده. سر این مسائل کلی دعوا کردیم. و اینکه بهش گفتم وقت نمیذاری. و بهم جواب داد تو مواخذه مبکنی!. همین و دیگ اصلا ادانه نداد . من داشتم خودمو میکشتم که بهش بگم من حق دارم برام وقت بزاری . اون اصن ریکلس..
بعد از چند وقت بدون ابنکه به من بگه خانواده خودشو عمه و خاله هاشو افطاری دعوت کرد
حالا من مهمون دارم.دیروز کارامو انجام میدادم . حتی خرید ها هم من رفتم انجام دادم . شب که اوم خونه وقتی که سرش از گوشی درومد . بهم گفت که تو هنوز خیلی کاراس که نکردی تو کندی و فلان تو هیچی بلد نیستی. هنوز شربتتو درست نکردی تا اینا رو گفت منم گفتم میخواستی مهمون دعوت نکنی. خیلی ازم ایراد میگیری همش داری توهین میکنی هر چی میخوای میگی. اونم گف اره دیگ با کسی رفت و امد نمیکنیم منم از این به بعد دیر میام از سرکار😐😐 واقعا داره حرصم میگیره. حالم خیلی بده . اصلا به من نگاه نمیکنه . کارهایی که انجام دادمو نمیبینه .. چند روز پیشم مادرش اینا قدار بود شام بیان تا دعوا کردیم زنگ زد گفت نییایید همه چیم گفت. که کشیده شد به زنگ زدن به مادرم .. که دخترتون کاری نمیکنه. اما من اینجا در حال حاضر . می نویسم.. خدا که خودش شاهده . ان شاءالله هرکسی که درو هست و ظلم میکنع در حق مظلوم . به حق همین ماه رمضان همون خدا جوابشو بده .
برام دعا کنید لطفا شما ها دلتون پاکه روزه هستید⚘️⚘️