2821
2789
عنوان

علایم بارداری

886 بازدید | 98 پست

خانمها من تو اقدامم ۳ روز به پری مونده. الان حدود ۲۰ روزه زیردلم دردمیکنه بالای رونهامم تیر میکشه واینکه پهلوهامم ی مواقعی درد میکنه میخواستم بدونم پهلو درد نشانه ی بارداری میتونه باشه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما یه سوال البته با اجازه استارتر...من با شوهرم رابطه داشتم خیلی معذرت میخام ابشو نریخت تو بعد منم فورا اورژانسی خوردم چون خیلی وسواس فکری دارم قرار بود ۲روز بعدش پری بشم یه هفته با تأخیر شدم...امکان بارداری میتونه باشه...نخندین بهم وسواس فکری پدرمو دراورده 

اینایی که گفتی هم میتونه علایم بارداری باشه هم سندروم قبل از پریودی

آخه علایم پری نهایت ۳..۴ روز قبل پری شدن میاد من الان حدودا ۲۰ روزه این مدلیم بعدم پری من پهلو درد نداره

بهترین و مطمعن ترین راه عقب افتادن پریودی هست

ولی چیزهایی که من تجربه اش رو داشتم که قبل از پریودی بفهمی بارداری

سفت و سنگین و درد ناک شدن سینه

پر رنگ تر شدن نوک سینه

تیر کشیدن تخم دان

روی هم افتادن مژه ها و عوض شدن حالت چشم ( مثل خواب آلودگی؛ یا وقتی که گریه کردی صورتت رو شسته باشی)

عوض شدن حالت ناف ( گردی ناف کوچیک تر میشه )

سفت و سنگین شدن زیر دل

و آخر هم بی بی چک هست

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
آخه علایم پری نهایت ۳..۴ روز قبل پری شدن میاد من الان حدودا ۲۰ روزه این مدلیم بعدم پری من پهلو درد ن ...

آره اینم هست ، ایشالله که بارداری😊برای منم دعا کن

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
آخه علایم پری نهایت ۳..۴ روز قبل پری شدن میاد من الان حدودا ۲۰ روزه این مدلیم بعدم پری من پهلو درد ن ...

من خودم از دو هفته یا ده روز قبلش درد پریودی میگیرم . نگران نباش ان شاءالله که به حق این ماه عزیز بارداری 

بهترین و مطمعن ترین راه عقب افتادن پریودی هست ولی چیزهایی که من تجربه اش رو داشتم که قبل از پریودی ...

چه جالب. . .یعنی این علائم مال چند هفتگی هست؟ممکنه کسی چهار هفته یا کمتر باشه و اینهمه علائم (اونم با این شدت که شما نوشتی) داشته باشه؟

تیره شدن نوک سینه و تغییر سایز ناف ، خیلی برام عجیب بود

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟