2821
2789
عنوان

علایم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 98 پست

من اینماه هیچ علایم پری نداشتم فقط سینه هام سنگین شدن ودرد میکنن 30 باید پری میشدم اونماه 30 شدم ولی اینماه الان دقیقا 4روزه عقب انداختم ولی نمیدونم سپردم به خود خدا هرچی صلاحم باشه همون بشه 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چهار هفته و 3 روز هستم از سه هفته ی پیش خودم فهمیدم باردارم چون هر ماه تمام این علائم رو چک میکرد ...

چه عجیب!!یعنی یک هفته بعد از لقاح فهمیدی بارداری؟خوش به حالت👌آزمایش خون اونموقع به زور تشخیص میده.

ممنون که علائم بارداری رو توضیح دادی

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
خوب ی بیبی چک بزار چ طاقتی داری

نه میخوام 7روز بگذره بعد اخه نمیخوام ناامید بشم که البته من پرو تر ازاین حرفام هرچقد منفی بشه باز ادامه میدم 😄  

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
😂😂😂 پدرم صلواتی شد😄😄😄

بعد تازه چون صدجا نوشتم نخورید الان استرس دارم فردا بیام ببینم صد نفر نوشتن چرا توضیح بده🤦‍♀️ بعد منه بیچاره ۲بااره چون من این شدم آن شدم🤣🤣🤣 چیکار کنم ازبس که انسان دوستم😅😅