2777
2789
عنوان

دوستی که ب منطقه ابگرم میگفتی منطقه ابگرمکن

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 48 پست
اشرف جان دیشب یه تاپیک بود همه دنبال ج ل ی ل نامی بودن ک منطقه۲۲دختربازی میکرده خانومش منطقه ابگرم ...

اهان اونو دیدم یه سره ام میترکید😂

کاربره قدیمیم کاربریمو خودم پکوندم😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمن میگه تشریف جنازع... انگار جنازه تشریف آوردن😂😂😂

🤣🤣🤣

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

راننده= رارنده

ماکارونی=ماکرانی

...و خیلی کلمات دیگه بود که فعلا یادم نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ازخداتم انقد کاربرخوبی بود دیشب ترکیدیم ازدستش هی میگفت منطقه ابگرمکن اشتباهی۰😂😂😂😂

وا😐😐

خوبه میخندیدید ولی چرا باید از خدام باشه سوژه یه ملت باشم ؟🤣🤣

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

حالا یه آبگرمکن گفته کار خاصی نکرده که واسه اش تاپیک زدی ببین من هم به دستشویی میگم دستشوری

نه اخه خیلی خوب بود هی میگفت وای هی اشتباه میگم چرا🤣🤣🤣🤣

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

حالا یه آبگرمکن گفته کار خاصی نکرده که واسه اش تاپیک زدی ببین من هم به دستشویی میگم دستشوری

براتوهمتاپیک میزنم گلم دوبلکس ویو ابدی روب جنگل دوس داری؟🌱🌱🌱🌱🌱🌱

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!