2777
2789

🤣🤣😂

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای🤣🤣🤣

مثل یه اشناها به عروسی مختلط میگفت عروسی مخلوط😁😁😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
توبودی

نه بابا😐😂

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

وااای🤣🤣🤣مثل یه اشناها به عروسی مختلط میگفت عروسی مخلوط😁😁😁

یا اونایی که به تشیع جنازه میگن تشکیل جنازه🤣🤣

قضیش چیه؟

اشرف جان

دیشب یه تاپیک بود همه دنبال ج ل ی ل نامی بودن ک منطقه۲۲دختربازی میکرده

خانومش منطقه ابگرم بود...یکی تاپیک زده بود زنشو خبردارکنه......

یکی هم هی ب منطقه ابگرم میگفت منطقه ابگرمکن

..دنبالشم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

یا اونایی که به تشیع جنازه میگن تشکیل جنازه🤣🤣

🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به ویو میگفت بیو....

مخلوط😂🙏😂🙏😂😂

😂😂