2777
2789
من عاشق چهار نفرم یکی آقام ابالفضل فداش بشم من🥺یکی آقام امام رضا جانم🥺 یکی مولام علی پدرم❤️یکی هم ...

وای منم خیلییییییییی مدیون حضرت عباسم و امام رضا

دلم میخواد اگر ازدواج کردم و بچه دار شدم اسم پسرم رو بذارم عباس😍

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

واقعااا اگه از حضرت علی و حضرت فاطمه همچین فرزندانی متولد نمیشد جای تعجب بود....خدایا شکرت که مهر هم ...

👏👏👏👏👏👏

بله خدا رو هزار مرتبه شکر

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عزیزم😍 خدا حفظش کنه برات

هرچقدر اطرافیانم گفتن اسم قدیمی هست...نزار روی بچه

ولی من مصمم تر میشدم.

خداروشکر پسرم آروم و مظلوم هست.اصلا موقع نوزادی اصلا اصلا یک شب بیدار نبود این بچه...همیشه ساکت و خندون و خواب بود خداروشکر

یکسال قبل بارداری پسرم...یه شب خواب دیدم یه نوزاد پسر توی بغلم هست.میگفتم این بچه کیه؟؟؟یه صدایی میو ...

خدا حافظ و نگهدارش باشه عزیزم

من دو تا پسر داشتم که یه شب خواب دیدم یه پسر کوچولوی دیگه دارم که هی صداش میزنم محمد حسن بعد حدود سه سال خدا بهم یه پسر دیگه داد به همون شکل و شمایل ولی اسم شوهرم محمد هست و برادراش براش اسم انتخاب کرده بودند خودم گاهی تو خونه صداش میرنم محمد حسن

لعنت الله علی قوم الظالمین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بمیرم براشون خدا لعنتشون کنه چقدر قلبشون سخت بود چقدر ...

خیلیییی بعد پارسال کربلا که رفتم

تو قسمت ضریح ۷۲ تن، اسم ایشون هم جز شهدایی بود که اون قسمت بودن عبدالله ابن الحسن😭💔

اصلا به قرآن اسمشون رو نشنیده بودم و نمیدونستم کی هستن که خواب دیدم

برین دست و پای پدر و مادراتونو ببوسین و براشون دعا کنید فراوون

چه میراثی ارزشمند تر و گرانبها تر از عشق به اهل بیت یه ادم میتونه واسه بچه هاش بزاره

دعاشون کنید که جان شما رو با عشق به اهل بیت پرورش دادند

واقعا وفکر کنید دنیا بی عشق اهل بیت چقدر پوچ و سیاهه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هرچقدر اطرافیانم گفتن اسم قدیمی هست...نزار روی بچهولی من مصمم تر میشدم.خداروشکر پسرم آروم و مظلوم هس ...

چرا نذاری؟ اسم به این قشنگی انشالله صاحب اسمش حافظش باشه😍😍😍😍 ببوس پسرگلت رو از طرف من

منم دوست دارم وقتی بچه دار شدم اسمش رو بذارم عباس

مجردم ولی نمیدونم چرا همیشه فکر میکنم اسم بچم سید عباسیه😭😂😍 البته خودمم ساداتم

هرچقدر اطرافیانم گفتن اسم قدیمی هست...نزار روی بچهولی من مصمم تر میشدم.خداروشکر پسرم آروم و مظلوم هس ...

اتفاقا من پسرم به پروتئین گاوی آلرژی داره و رفلاکس شدید معده داشت دوسال داره و هنوز اونجوری که باید خوب نشده منم همش می گم به خاطر همینه که اسمش رو محمد حسن انتخاب نکردیم

خیلیییی بعد پارسال کربلا که رفتم تو قسمت ضریح ۷۲ تن، اسم ایشون هم جز شهدایی بود که اون قسمت بودن عبد ...

منم بخاطر همین چیزا واقعا اعتقاد دارم بهشون وقتی کسی میخواد خدا رو زیر سوال ببره یا میگن که کربلا دروِه و اینا یه چیزای ماورایی اینجوری که میبینم مطمئن هستم که هستن مطمئنم...مخصوصا که چن باری حاجت محال گرفتم مثلا بیماری سرطان بابام حدود دوماه پیش داشتم میمردم از استرس به ائمه گفتم من حالیم نیست باید خوب بشه من از شما میخوامش😪 و خدا روشکر خوب شد😊

وای منم خیلییییییییی مدیون حضرت عباسم و امام رضا دلم میخواد اگر ازدواج کردم و بچه دار شدم اسم پسرم ر ...

منم همینطور البته دلم میخواد ابوالفضل بذارم ارادت خاصی به حضرت عباس دارم اصلا همشون رو دوست دارم از ته دلم 🙃🥺