2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده هم شانزده سال پیش شب تولدامام حسن ازدواج کردم.. بمیرم یه قبرخاکی ن سنگ قبری ن حرمی ن حتی چراغی. ...

اولین مدافع حرم ایشون بودند

غریبانه در کنار مزار مادری بی نشان در بقیع جا دارند

بنظرم روضه کوچه جانسوز ترین روضه است

مردک پست که عمری نمک حیدر خورد

نعره زد بر سر مادر به غرورم بر خورد

ایستادم به نوک پنجه پا اما حیف

دستش از روی سرم رد شد و بر مادر خورد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یکسال قبل بارداری پسرم...

یه شب خواب دیدم یه نوزاد پسر توی بغلم هست.

میگفتم این بچه کیه؟؟؟

یه صدایی میومد که میگفت این پسر خودته ...اسمش حسن هست😭

بعد یکسال باردار شدم و فهمیدم پسره

منم اسمش رو گذاشتم محمد حسن

مطمئنم یک نشونه بوده

مادرش فاطمه باشدپدرش هم که علیپسری همچو حسنشیر جمل خواهد شد💚💚💚💚

واقعااا اگه از حضرت علی و حضرت فاطمه همچین فرزندانی متولد نمیشد جای تعجب بود....خدایا شکرت که مهر همچین عزیزانی رو تو سرشت ما گذاشتی شکر شکر

من عاشق چهار نفرم یکی آقام ابالفضل فداش بشم من🥺

یکی آقام امام رضا جانم🥺

یکی مولام علی پدرم❤️

یکی هم حضرت محمد🙃

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یکسال قبل بارداری پسرم...یه شب خواب دیدم یه نوزاد پسر توی بغلم هست.میگفتم این بچه کیه؟؟؟یه صدایی میو ...

وای عزیزم😍 خدا حفظش کنه برات

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺