وااییی وزنم داره نزدیک ۹۰ کیلو میشههههه😭😭😭😭توی راه رفتن نفس نفس میزنم ،لباس برام کوچیک شد😭😭😭😭رژیمم که میگیرم ۳ روز رعایت میکنم و بعد بیشتر پرخوری میکنم😭😭😭😭😭😭😭الان که نزدیک عیده همه فامیلا و دوستام باربی شدن من چاقالو شدم😭😭😭😭
❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن
منم مثل تو یکی دو روز رعایت میکنم بعد نه ی چیزی فهمیدم که باید وعده هامو از قبل آماده کنم
🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزيزم اگه روزه واست ضرر نداره همه مثل شما ضعف ميكنن پروتيين خوري باعث ميشه هم خوب كم بشي هم در طول روز كمتر گرسنه ات بشه تو وعده سحر رطب و خرما بخور دو تا دونه قندش دير تو بدن ازاد ميشه باعث ميشه قند خونت زود نيفته
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر