2777
2789
عنوان

من ی خانم بشدددت شلختم

245 بازدید | 13 پست

میخوام زندگیمو روی روتین خاصی پیش ببرم

چه پیشنهادی برام داری عزیزدل

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مدت بزای خودت قانون بذار مثلا من تو اتاق نامرتب خوابم نمیبره یا خوابم اروم نیس پس باید مرتبش کنم قبل خواب .

بلاگرای تمیزی و مطافت اینا رو دنبال کن یا اینایی که خیلی مرتبن.

همیشه سعی کن قبل بیرون رفتن نباشه که مرتب کنی خودت(تو طول هفته مرتب باش)منظورم مو و پوست و ایناست

حتما یروز خاص رو اختصاص بده به نظافت کلی

اینارو من خودم که شلخته ام انجام میدم

برنامه ریزی کن و برنامه هرروز بنویس و بزن یه جایی که توی دید باشه،مثلا لیست کارهایی که میخوای امروز انجام بدی بنویس و بزن به در یخچال هرکدوم انجام شد تیک بزن،شاید روزای اول همه کارا تیک نخوره اما کم کم نظم میگیری و همه رو انجام میدی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نماز که بخونین زندگی نظم پیدا میکنه

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی به شدددت موافقم زندگی من از این رو به اون رو شد

حتی زمانم هم برکت توش افتاد قربون خدا برم

قبلا همش وقت کم میاوردم ولی الان نه دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی به شدددت موافقم زندگی من از این رو به اون رو شد حتی زمانم هم برکت توش ا ...

منم دقت نگرده بودم ولی خیلی بهتر شدم اونم من نماز خون بودم از وقتی اول وقت میخونم بهتر شده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

گاماس گاماس پیش برو

برای شروع، دو سه تا قانون کوچیک بزار و یک ماه بهشون پایبند باش

مثلا لباسارو شستی سریع مرتب کن، اتو کنی و بزاری سر جاش

شبا قبل خواب هیچ ظرف نشسته ای تو سینک نباشه

و....

فقط چند قلم کار کوچیک رو عادت کن برا خودت بعد عادات جدید اضافه کن