2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 190 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا نمیدونم چرا فکر میکنن هر کی خوشگله خوشبختهمنم نمیگم خیلی خوشگل بودمو هستم ولی خیلی پیشنهاد مور ...

اگ اعتقاد ب چشم و نظر داری همونه

اما اگر حتی اعتقاد ب این چیزا نداری بازم ی سری انتخاب ها یا آپشن هایی داریم ک همونها باعث زمین گیر شدنمون میشه

منم معمولیم ...خیلی ها ازم تعریف میکنن و پیشنهاد دارم ولی گاهی روزایی میرسه که احساس میکنم زشت ترینم ...

من بقیه رو که می بینم اعتماد به نفسم از بین می ره چون همش خودم رو با بقیه مقایسه می کنم به نظرم شما هم این طوری هستی انگار من در برابر بقیه دخترا معمولی هستم اونا خیلی خوشگل ترن

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

اگ اعتقاد ب چشم و نظر داری همونه اما اگر حتی اعتقاد ب این چیزا نداری بازم ی سری انتخاب ها یا آپشن ها ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟

خودم میدونم انرژی های سنگین اطرافمه و اطرافیانم سنگ هایی جلوم انداختن ولی اعتقاد قلبیم ندارم زیاد که بخوام تو این حوزه حرکتی بزنم

🌸💕

از لحاظ درسی عاالی بود گفتم رتبه دو قلم چی بود همیشه حقوق دانشگاه تهران قبول شد داره درس میخونه از ا ...

من درسخون معدل ۱۹ونیم تو دبیرستان بود و المپیاد فیزیکم رفتم

ولی ساده مهربون بودم و خ خ آسیب دیدم اونم از سمت مادر خودم

الان ۳۹سالمه

هنوز چهره ام قشنگه پیشنهاد زیاد میشه ولی خب همه دنبال رابطه ان

همین چندروز پیش ی پسره ک تابلو ازم ۱۰سال کوچکتره گیر داده دوست بشه مغازه داره

چهره ی امتیاز خ مهمه ولی اگ بقیه چیزها نباشه همونم نمیتونه ب تنهایی آدمو خوشبخت کنه

اوه همینکه میتونی یهویی بگیری صد هیچ جلوییبزار😂

ابروهام رو خراب کردم توجه نکنین😂😂 یه شب زد به سرم اینطوری گردم اتفاقا اینجا هم عکس گذاشتم با خانوما کلی خندیدیم

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.