2777
2789
عنوان

ایده برای پول گرفتن

349 بازدید | 27 پست

به دست کت شلوار گرفتم ولی به دست دیگه هم خیلی دلمو گرفته خیلییی ولی شوهرم راضی نمیشه دیگه پول بده خب کلا سه و هشتصد بردم کفشو کفشو لباسهای دیگه به کنار نمیخوام بخرم ولی همش دلم پیش اون کت شلواره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو عزیزم برای خانوم خوشگلت ک خوشگل و خوشتیپ باشه هزینه زیباییشو پرداخت نمیکنییی؟ یه لباسی دیدم خیلی دلمو برده میدونم بهم میاد توهم ببینی کیف میکنی🙈😝😝😝❤️ بعد بنظرم برا سوپرایز شدنش ی دست لباس خوابم بگیر یا اگه نمیتونی ی شورت فانتزی اوکیه

شوهرته ب زبون بگیرش بگو ماه رمصونه ارزونیه

نزدبک عید باید ۵تومن پول بدی بگیرمش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بگو خسیس نباششش

نمیده نمیدونم چکار کنم میگه تو دیگه هیچی لازم ندارید حالا اگه بدونه میخوام دوباره به دست دیگه کت شلوار بگیرم که دیگه عمرا بده بخدا خودش اول گفت ده میلیون بهت میدم تازه من گفتم کمه بعد دیروز گفت شیش هفته میلیون بعد اون سه و هشتصد گفت کافیه دیگه همون

بگو عزیزم برای خانوم خوشگلت ک خوشگل و خوشتیپ باشه هزینه زیباییشو پرداخت نمیکنییی؟ یه لباسی دیدم خیلی ...

چ ایده مزخرفی مگه بلانسبت ج ده پولیه واسه پول شورت فانتزی و لباس خواب بپوشه و خدمات بده

ذهنتون بیماره

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

یه دست کافیهکمد همه مون در لباسهای هست که دلمون رو گرفتن ولی بهش احتیاج نداشتیم

خب آخه جدا از اون من گیفو کفش سال یا لباس دیگه میخوام بخاطر اونکه اون دلمو گرفته قید اونا رو زدم

بگو عزیزم برای خانوم خوشگلت ک خوشگل و خوشتیپ باشه هزینه زیباییشو پرداخت نمیکنییی؟ یه لباسی دیدم خیلی ...

وا هیچ جوره نامیده چون مثلا این مدت هزینه های دیگه ای داشتیم انگار اونا برای من خرج شده رومن جبران میکنه